BAÇEV Yönetiminden BAGİAD’a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

BAÇEV Yönetiminden BAGİAD’a ziyaret

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Berrin GENÇOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri BAGİAD derneğimizi ziyarette bulundu.

Karşılıklı tanışmanın ardından, Başkan Sayın Emrah BİLCANLI dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı olarak Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmaya gayret gösterdiklerini belirten Sayın Berrin GENÇOĞLU;” Bizler sivil toplum kuruluşu olarak, ilköğretimden başlayarak yükseköğretim sonuna kadar eğitime destek çalışmalarını sürdürmekteyiz. Gönüllü destekçilerimizin de yer aldığı vakfımızda, sadece bağışlar ile değil üreterek de kaynak sağmaya çalışıyoruz. Geri dönüşümlü çelenk hizmetleri ile sanatsal ve kültürel faaliyetleri ücretli olarak gerçekleştirerek gelir kaynakları oluşturuyoruz. Yüksek lisans dâhil öğrenci vasfı olan herkese burs verdiğimiz vakfımız bünyesinde sınavlara hazırlık için sınıf dersleri ile resim, müzik, drama gibi eğitim kursları vermekteyiz. Genç iş adamları olarak sizlerle bir araya gelerek, eğitime yönelik çalışmalar yapmayı çok isteriz.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Emrah BİLCANLI ise, “Eğitime destek olmak amacıyla kurulmuş vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının varlığı bizleri son derece mutlu ediyor. Okuma isteği olan ve durumu elvermeyen ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda bizler bireysel olarak her zaman katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanında sizlerin de gerçekleştirmeyi düşündüğünüz faaliyet ve etkinliklerinizin duyurularını üyelerimize ve çevremize yaparak sizlere yardımcı olmaya hazırız. “dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya