Bafra GİAD’ ın İşadamları Zihni ŞAHİN ile birarada

Sosyal Medyada Paylaş

Bafra GİAD’ ın İşadamları Zihni ŞAHİN ile birarada

Bölgenin en etkin STK’sı Bafra GİAD’ ın İşadamları B.Ş.B.B.Zihni Hocaları ile birarada
 

               Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin her bölgede her kesim ve kurum ile istişareleri devam etmektedir. Bu maksatla Bafra’daki en etkin STK lardan biri olan Bafra Genç İş Adamları Derneğini üye ve yönetimi ile bir araya geldi.  

               Dernek hizmet binasında gerçekleşen görüşmede Bafra GİAD Başkanı Alper Güngör, Kısa zaman önceye kadar Bafra’mızda Belediye başkanlığı görevi yapmakta olan aynı zamanda bölgemizde tanınmış bir eğitimci olan ve çoğumuzun öğretmeni olmuş Zihni Hocamız ile Bafra Belediye başkanlığı döneminde kendisi ile bir çok kez istişareler yaptık, ortak projeler içinde bulunduk, yaptığımız projelerimize destek istedik ve hiçbir zaman bizi kendisi yalnız bırakmadı. Bu anlamda kensidine  Yönetim Kurulum ve üyelerim adına teşekkür ediyorum.

               Yine kısa bir süre önce Samsun büyük şehir belediye başkanı olarak görevine gelerek yaptığı işlerle özellikle kişiliğiyle ve Samimiyetiyle bölgede gönüllerin başkanı  haline gelmiş hocamızın bizleri unutmaması ve destek olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Yürüttüğümüz sürdürülebilir bir projemize destek istiyoruz. Maksadımız Bafra’mızın ismini her yerde lanse ettirmek.  Bir diğer isteğimiz ise İlçe Milli Eğitim ile yürüteceğimiz bir proje. Eğitime verdiğiniz destekler tartışılmaz, bu yüzden bizleri bu konuda yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Samimi ve Sıcak bir ortamda geçen konuşmalar için ve de Ayrıca davetimizi kırmayıp geldiğiniz için tekrardan teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

               Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise konuşmalarında; Genç İşadamlarının hayatın her alanında var olması, ekonomiye, ticarete, eğitime kendisini katması ve göstermesi bizim için çok değerli. Biz de yerel yönetimler olarak daima işadamlarımızın ve gençlerimizin yanındayız.  Bugün bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanımız Alper Güngör ve Yönetimine şükranlarımı sunuyorum.

               Ziyarette Dernek Başkanı Alper Güngör, Başkan Yardımcısı Burak Özturan, Genel Sekreter Anıl Güngör, Sayman Soner Altunışık,  Yönetim Kurulu Üyesi Efe Eren, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yurduseven, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Türker, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Engiz, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Akkurt, Dernek Üyelerinden Hasan Tuslak, Kadir Akkurt, Mesut Gamsızoğlu, Cahit Müderrisoğlu, Muharrem Uyar, Kenan Yıldızoğlu hazır bulundu.

 

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya