BAGİAD, Balıkesir Üniversitesi İİBF Borsa ve Yatırımlar Topluluğu öğrencileri ile

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD, Balıkesir Üniversitesi İİBF Borsa ve Yatırımlar Topluluğu öğrencileri ile

Balıkesir Üniversitesi İİBF Borsa ve Yatırımlar Topluluğu öğrencileri BAGİAD dernek emrkezine ziyarette bulundu.

Yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerin karşılıklı tanışmalarının ardından Başkan Sayın Emrah BİLCANLI, derneğinkuruluş amacı, yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sebeplerinin Balıkesir iş dünyası ile daha yakından tanışabilmek olduğunu belirten Borsa ve Yatırımlar Topluluğu Başkanı Sayın Ali TURUNÇ; “80 üyemizin olduğu topluluğumuzun asıl amacı ekonomiyi, iş piyasasını daha iyi anlamak. Topluluğumuzun akademik Danışmanı Doç. Dr. Sayın Sinan AYTEKİN ile birlikte bir çok kurum, kuruluş, oda, borsa ve Stk’lar ile bir araya gelerek  yüz yüze görüşme fırsatı yakaladık. Teknik geziler düzenleyerek; girişimcilik, liderlik ve kariyer üzerine seminerlere katıldık ve bizde “Kısa Günün Kârı“ adı altında etkinlik düzenledik. İİBF öğrencileri olarak staj imkânımızın sınırlı olduğu mevcut durumumuzda, mümkünse mezun olmadan önce iş hayatında pratik yapma imkânı bulmak istiyoruz ki bu bizler için son derece önemli bir konu. Ekonomiye ve ticarete yön veren iş insanları olarak sizlerden, bize bu konuda destek vermenizi rica ediyoruz.” dedi.

Öğrenim gördükleri bölümü bilinçli olarak okumalarını ve kendilerini bu süreçte geliştirmelerinin çok faydalı olacağını dile getiren Sayın Emrah BİLCANLI;” İnsan ilişkilerinin son derece önemli olduğu çalışma hayatında öncelikli olarak tavsiyem bu konuda kendinizi olabildiğince geliştirmenizdir. Aynı zamanda iyi derecede bir yabancı dil, mümkünse ikinci bir dil bilmeniz, Office programlarına hâkim olmanız sizler için artı puan niteliğinde olacaktır. Çağımızın gereklerinden biri ise bilgi ve teknolojinin bir arada kullanılabilmesidir. Eğer sizler bilinçli bireyler haline gelir ve alanınızda ihtisaslaşırsanız, önemli firma ve kuruluşlarda aktif rol alacağınıza eminim. Fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız takdirde ortak paydada buluşabileceğimiz etkinliklerde sizlerle birlikte yer almaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya