BAGİAD, BAÜ Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu (IITC) öğrencileri ile

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD, BAÜ Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu (IITC) öğrencileri ile

BAGİAD Başkanı Sayın Emrah BİLCANLI ve yönetim kurulu üyeleri , BAÜ Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu (IITC) öğrencileri ile Balıkesir Üniversitesi kampüsünde bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyelerive öğrencilerin karşılıklı tanışmalarının ardından Başkan Sayın Emrah BİLCANLI, derneğimizin kuruluş amacı, yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Farklı bölümlerden 450 öğrencinin aktif olarak yer aldığı topluluklarının kuruluş amacının, ulusal alanda eğitim gören öğrenciler ile Üniversitelerinin öğrencileri arasındaki bağları güçlendirme ve bilgi akışı sağlama olduğunu belirten IITC Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cengiz GÜNGÖR,” Akademik Danışmanımız Sayın İsmail CANER ile birlikte öncelikle üniversitemizde gerçekleşen bilimsel ve sosyal projeler için teknik proje yarışmaları düzenliyoruz. Ayrıca üniversitemiz öğrencilerinin kişisel ve mesleki anlamda gelişmelerini sağlamak için ulusal firmalarımızla partnerlik kurarak iş ve staj fuarlarında üyelerimizi firmalarla buluşturup, fabrika kültürleri ve işleyişleri hakkında onları bilgilendiriyoruz. Böylelikle, düzenlediğimiz teknik gezi, seminer, piknik ve partiler ile hem öğretici hem de eğlendirici faaliyetlerde bulunmuş oluyoruz. ”  dedi.

Yeni neslin bilgi ve teknoloji konusunda gayet başarılı olduğunu, bu yeteneklerini okudukları bölümleri ile entegre ederek, doğru yer ve zamanda kullanmalarının çok daha faydalı olacağını söyleyen Başkan Sayın Emrah BİLCANLI,” Daha öncede bir çok kez üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etmek imkanı bulduk. Sizler gerçekten çok yetenekli ve azimli öğrencilersiniz. IITC adı altında bir araya gelerek, hem kendiniz ve hem de diğer öğrenci arkadaşlarınız için projeler üretip, bunları hayata geçiriyor olmanızı takdir ediyorum. Bu özverili ve azimli çalışmalarınızı ileride çalıştığınız kurum veya firmalarda devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. BAGİAD olarak, alanında uzman konuk ve konuşmacıları davet ederek birçok farklı faaliyetler düzenledik. Bunlara benzer faaliyetlerimiz olduğunda sizlerle iletişim halinde olabilirsek, birlikte hareket etmemizin hem bizim hem de sizin açınızdan çok daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Sizlere yarar sağlayacak her konuda bir araya gelmekten mutluluk duyarız”  dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya