BAGİAD Protokol Ziyaretleri - 02.04.2019

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD Protokol Ziyaretleri - 02.04.2019

BAGİAD Yönetim kurulu üyeleri  protokol ziyaretleri kapsamında dün Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın İlter KUŞ’ u makamında ziyaret etti.

Başkan Sayın Emrah BİLCANLI ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Sayın İlter KUŞ duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üyelerimizin kendileri ve sektörleri hakkında kısaca bilgiler verdiği ziyarette, Sayın Emrah BİLCANLI, “ Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz genel kurul toplantımız sonucunda yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildim. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte planlayacağımız faaliyetlerimize önümüzdeki iki yıl boyunca da hız kesmeden devam edeceğiz. Üniversitemiz rektörlüğüne atanmanızdan dolayı bizler son derece memnuniyet duyduk. Bu vesile ile dernek üyelerimiz adına, bir kez daha yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. BAGİAD olarak, üniversite öğrencilerimizle mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışıyoruz. Üniversitedeki farklı bölümlerin öğrenci topluluklarından bizleri ziyaret ediyorlar, bizlerde eğitim ve iş kariyerleri açısından onlara faydalı olabilecek tüm etkinliklerimize davet ediyoruz. Balıkesirli iş adamları olarak, geleceğimize yön verecek olan gençlerimizin her zaman yanındayız. STK-Üniversite arasındaki işbirliğini artırmak ve bağlarımızı daha da güçlendirmek adına üstümüze düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.

Genç İş Adamları ile bir araya gelmekten dolayı her zaman mutluluk duyacaklarını dile getiren Sayın İlter KUŞ ; ” Balıkesir iş dünyasının, odalar, borsa ve sivil toplum kuruluşlarının öğrencilerimize karşı göstermiş oldukları duyarlılığın farkında olarak, sizlerin nezdinde herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim, sağlık ve diğer tüm konularda üniversitemizi ve bölgemizi daha iyi yerlere getirebilmek adına bölüm dekanlıklarımız ve ilgili kuruluşlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşbirliğimizin artması yönünde yapılacak çalışmalarımızda desteğimizi vermeye hazırız. Sizleri ve yeni yönetim kurulu üyelerinizi tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya