BAGİAD- Protokol Ziyaretleri

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD- Protokol Ziyaretleri

Yönetim kurulu üyelerimiz protokol ziyaretleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai KAFAOĞLU ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cengiz ZEYBEK’ i makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimizi ağırlayan Sayın Zekai KAFAOĞLU duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üyelerimizin kendileri ve sektörleri hakkında kısaca bilgiler verdiği ziyarette, Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI, “Nisan ayı itibariyle BAGİAD Başkanlığı görevini devraldım. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hız kesmeden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Sizlerin de bizler için vereceği her türlü görevde yer alacağımızı bilmenizi isteriz “ dedi.

Genç İş Adamları ile bir araya gelmekten dolayı her zaman mutluluk duyacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai KAFAOĞLU ise yönetim kurulu üyelerimize, büyükşehir belediyesi olarak var olan projelerin yüksek oranda tamamlandığını ve yenileri üzerinde de çalışmaların devam edildiğini aktardı.

Protokol ziyaretleri kapsamında daha sonra İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cengiz ZEYBEK’ i ziyaret eden yönetim kurulumuzun kendilerini tanıtmasının ardından söz alan Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI,“ Balıkesir olarak güvenli ve huzurlu bir ilde yaşamaktan dolayı şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Güvenlik güçlerimizin ülkemizi çok zor şartlar altında korumaya çalıştıklarının da farkındayız. BAGİAD olarak, her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu ve işbirliği içerisinde çalışabileceğimizi bilmenizi isterim " dedi.

Ziyaretten ve yönetim kurulumuz ile tanışmaktan oldukça memnun olduğunu dile getiren Sayın Cengiz ZEYBEK, ilimizin güvenliği için tüm emniyet birimlerinin bu konuda son derece dikkatli ve titiz bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya