BAGİAD ziyaret turunda

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD ziyaret turunda

Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, 12 Temmuz Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Emrah Bilcanlı beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri; Hakan Tur, Cem Ovacık, Kıvanç İbiş, Emre Bekki, Özer Ege Seymen, Ahmet Acaroğulları, Tansu Işıklar ve Burak Mehmet Biçer ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri adına kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Emrah Bilcanlı yeni yönetim kurulunu takdim etti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Mobil Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Atölyesi projesi ile Hayat Dolu Balıkesir ve Gastronomi Şehri Balıkesir projeleri üzerine konuşulan ziyarette Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde verilen hizmetler, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi.

En kısa zamanda bir araya gelinmesi yönünde söz alınan ziyarette, duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni çalışma döneminde kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret kapsamında daha sonra Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş makamında ziyaret edildi.

Başkan Emrah Bilcanlı yeni yönetim kurulunu takdim ederken, dernek adına yürütülen projelerden kısaca bahsetti. Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin gönüllü eğitmen olarak görev aldığı Mobil Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Atölyesi projesi üzerine bir süre sohbet edildi. Gerçekleşen ziyarette üniversite-sanayi iş birlikleri çerçevesinde kurumlar arası yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi. Yeni mezunların istihdamına yönelik yapılabilecek iş birlikleri konusunda karşılıklı görüşler bildirildi ve kurumlar arasında farklı konu başlıklarını içeren bir iş birliği protokolü imzalanması kararlaştırıldı. Öğrencilerin iş dünyası ile ortak platformda bir araya gelmesinin son derece önemli olduğunun vurgulandığı görüşmede konuklarına üniversitedeki güncel gelişmeler hakkında bilgiler veren Prof. Dr. İlter Kuş ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini sunarak yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gösterilen ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Emrah Bilcanlı ise Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği olarak, üzerlerine düşecek her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirebileceklerini söyledi.  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya