Balıkesir Emniyet Müdüründen BAGİAD'a iade-i ziyareti

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir Emniyet Müdüründen BAGİAD'a iade-i ziyareti

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Cengiz ZEYBEK dün derneğimize iade-i ziyarette bulundu.

Başkanımız Sayın Rahmi KULA ve yönetim kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıda Emniyet Müdürümüz Sayın Cengiz ZEYBEK, öncelikle geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulu sonucunda yönetime seçilen üyelerimizi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Yönetim kurulu üyelerimiz adına iyi dilekleri için kendilerine teşekkürlerini sunan Başkanımız Sayın Rahmi KULA ise ; “Geçtiğimiz gün yaşanan elim olaydan dolayı duyduğumuz üzüntü tarif edilemez. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte daha da artan terör eylemleri, kanlı saldırılar, öncesinde ve sonrasında yaşanan tüm bu olaylar ülke olarak sabrımızı zorluyor. Her defasında milli irademizle, halkımızın sergilediği birlik ve beraberliğin neticesinde püskürtülen girişimler canımızı acıtmaya devam ediyor. Bu vesile ile şahsım ve dernek üyelerimiz adına şehitlerimize ve ölen sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Sizlerin nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza, şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın da biran önce sağlıklarına kavuşmalarını tüm kalbimizle temenni ediyoruz” dedi.

Ülke olarak çok hassas bir dönemden geçildiğini dile getiren Sayın Cengiz ZEYBEK ; “ 15 Temmuz gecesi halkımızın ne kadar dirayetli olduğunu, milliyetçi ve vatansever olduğunu herkes gibi bizlerde gördük. Vatandaşlarımız o gece kimsenin tahmin edemeyeceği bir şeyi yaptı ve tepkisini belli etmek için sokaklara çıktı. Bu ve bunun gibi halkımızın verdiği tepkiler sanıyorum ki terör örgütünü biraz daha korkutacaktır. Hainlerin ve arkalarında yer alan güçlerin mutlaktır ki cezası ağır olacaktır. Millet olarak bizler, birbirimize saygı gösterip sağduyulu davranarak teröre karşı birlik olmalıyız” dedi.

Yönetim kurulu üyelerimizin kendileri tanıtmasının ardından, Balıkesir ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Sayın Cengiz ZEYBEK, Balıkesir halkının uydaş, iletişime açık ve samimi olduklarını ayrıca etnik yapısı bozulmamış homojen bir toplum olan Balıkesir halkının diğer illere oranla suç algısının daha düşük olduğunu, bunun da kendisini son derece memnun ettiğini dile getirdi.

Karşılıklı belirtilen iyi dilek ve temennilerin ardından Başkanımız Sayın Rahmi KULA, tüm emniyet birimlerimizin görevlerini layıkıyla yapması ve arkamızda olmalarını bilmek bizlere güç veriyor, iyi ki varsınız diyerek tüm şehitlerimiz anısına Sayın Cengiz ZEYBEK’ e çiçek takdim etti. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya