Balıkesir GİAD Ersin YAZICI’ yı makamında ziyaret etti

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir GİAD Ersin YAZICI’ yı makamında ziyaret etti

Balıkesir GİAD Yönetim kurulu üyelerimiz, 13 Temmuz Çarşamba günü Sayın Valimiz Ersin YAZICI’ yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Başkanımız Rahmi KULA' nın yanı sıra, yönetim kurulu üyelerimiz Emrah BİLCANLI, Ender AKÇA, Barış AKSOY, Volkan ALTINÖZ, Aytekin ALTAN ve Kıvanç İBİŞ  de katıldı. Sıcak ve samimi geçen sohbet sırasında yönetim kurulu üyelerimiz kendileri ve sektörleri hakkında kısaca bilgiler verdi.

Yönetim kurulu üyelerimizin kendilerini tanıtmasının ardından derneğimizin işleyişini anlatan Başkanımız Sayın Rahmi KULA, Dernek üyelerimiz adına Sayın Valimize yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dilerken, Balıkesir Genç İşadamları olarak ilimizi en iyi şekilde tanıtacak gelişmesini ve değişmesini sağlayacak her çalışmanın içerisinde olacaklarını ve Balıkesir iş dünyasının genç nesilleri olarak sosyal sorumluluklarının bilincinde olup üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Sayın Valimiz Ersin YAZICI ise; genç iş adamları ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken,  Başkanımız Sayın Rahmi KULA  da kendilerini en yakın zamanda derneğimizin yemekli toplantısında ağırlamayı istediklerini belirtti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya