Balıkesirspor Başkanı ve YK Üyelerinden BAGİAD'a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesirspor Başkanı ve YK Üyelerinden BAGİAD'a ziyaret

Balıkesirspor Başkanı Sayın Feyyaz ÇİFTÇİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz gün derneğimizi ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu toplantıda, Balıkesirspor Başkanı Sayın Feyyaz ÇİFTÇİ  kulüp içerisinde yapılan çalışmalardan bahsederek;  Balıkesirspor daha önce  Balıkesir iş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının desteğini alarak hedeflediği yolda başarılı bir şekilde ilerlemişti. Kulüp Başkanı olarak, bundan sonra da takımımıza aynı hassasiyet ve özveri ile yaklaşılarak maddi manevi gerekli desteğin sağlanacağından eminim” dedi.  

Taraftarın takımdan beklentisinin yüksek olduğunu söyleyen Sayın Feyyaz ÇİFTÇİ, kulüp olarak ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirtirken Balıkesirspor’ un 50. yılını doldurması sebebiyle de bazı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını da dile getirdi.

Başkanımız Sayın Rahmi KULA ise ; Sizlerin de dediği gibi maddi sıkıntılar her büyük takımda olduğu gibi elbette ki Balıkesirspor’ da da olacaktır, bunlar aşılamayacak sorunlar değil . Daha önce de Balıkesirspor’ un başarı konusunda geldiği noktayı hepimiz gördük.  Gerek yönetici kadrosunun gerekse oyuncalarının büyük bir azim ve titiz çalışmalarının karşılığında aldığı sonuçtan her Balıkesirli gibi bizlerde çok memnun kaldık. Temennimiz tabiî ki bundan sonrada aynı başarının elde edilebilmesi, hatta daha ileriye taşınabilmesidir. Önceki senelerde de yaptığımız gibi üyelerimiz ile birlikte hareket ederek takımımıza elimizden gelen desteği  vereceğiz” dedi.

Balıkesirspor yönetimi ile konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra Balıkesirspor  Başkanı Sayın Feyyaz ÇİFTÇİ , Başkanımız Sayın Rahmi KULA’ ya Balıkesirspor forması hediye etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya