Baro'dan SAMGİAD'a İade-i Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Baro'dan SAMGİAD'a İade-i Ziyaret


HEDEF ORTAK PROJELER GELİŞTİRMEK 
 
Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri ve genç avukatlar meclisi üyeleri ile Samsun Genç İşadamları Derneği'ne iade-i ziyarette bulundu. 
 
Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve genç avukatlar meclisi üyeleri ile SAMGİAD yönetim kurulu toplantısına katılarak, iade-i ziyarette bulundu. 
 
Ziyarette ilk olarak söz alan Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, ''SAMGİAD yönetim kurulunun baromuza yaptığı ziyaretin ardından ilk fırsatta iade-i ziyaretimizi gerçekleştirdik. SAMGİAD her biri kendi iş kolunda birer değer olan genç arkadaşlarımızdan oluşan ilimizin en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu anlamda Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu yönetim kurulu üyeliğine seçilen SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç'i tebrik ediyor ve genç işadamları kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ''SAMGİAD olarak Samsun Baromuz ile kurduğumuz bu güzel ilişkilerin büyüyerek devam etmesini diliyoruz. 5 Nisan'da baro ile derneğimiz arasında yapılan indirim anlaşması imzaladık. Bunu çok önemsiyoruz. İlerleyen günlerde ortak projelere imza atma hedefimiz var. SAMGİAD Başkanı olarak genç işadamı arkadaşlarıma birer hukuk danışmanı ile çalışmalarının iş hayatında yaşanacak sorunların çözülmesi anlamında faydalı olacağını ifade ediyorum. Ziyaret nedeni ile Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz ve heyetine teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
 
Ziyaret sonunda Baro Başkanı Kerami Gürbüz, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç' teşekkür plaketi sundu. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya