Bartın Genç İş Adamları Derneği Kahvaltıda Buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Bartın Genç İş Adamları Derneği Kahvaltıda Buluştu

Bartın Genç İş Adamları Derneği’nin geleneksel kahvaltılı üye toplantısı Köz Restoran da yapıldı.

Bartın Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Geleneksel Kahvaltı Programında bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programında ‘Dernek Yönetim Kurulu Başkan Değişimi ve Dernek İsim Değişikliği’ gündeme geldi.

BARTIN GİAD’TA SALİM CEM YILDIZ DÖNEMİ

Bartın Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Egemen Kemik, Bartın Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Asaleten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı ve Vekili olan Salim Cem Yıldız’a devretti.

Bartın Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu başkanlığını 1,5 yıldır yapan Egemen Kemik, dernekçilik nasıl karşılık beklemeden yapılan bir çalışma ise, bunu bir üst kademeye taşımak adına siyasi bir başlangıca karar verdiğini bu tasarrufu karşısında Bartın GİAD’nin tarafsızlığından ötürü Dernek Başkanlığı görevinden istifa ettiğini ve Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak devam edeceğini bildirdi.

BARTIN GİAD’TA ‘İŞ ADAMLARI’ GİTTİ, ‘İŞ İNSANLARI’GELDİ

 Sözlerine şu şekilde devam eden Kemik; Türkiye’de TÜGİK bünyesine bağlı derneğimizin isminin Bartın Genç İş Adamları Derneğinden ‘Bartın Genç İş İnsanları Derneği’ olarak isim değiştirdiklerini belirten Kemik, sivil toplum kuruluşlarında cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek ve ayrımcı dil kullanımının önüne geçmek için unvanı ‘İş İnsanları’ olarak değiştirdiklerini, Derneğin adı ‘Bartın GİAD’ markası korunarak bu kararı aldıklarını dile getiren Kemik, her görevde biz bulunacağız diye bir şey söz konusu değil, kaldı ki Bizim koltuk sevdamız yok, Bartın sevdamız var diyerek sözlerini tamamladı.

Dernek başkanlığını 1,5 yıldır sürdüren Egemen Kemik, görevi devralan Salim Cem Yıldız’a başarı dileğinde bulundu. Yeni Bartın GİAD Başkanı Salim Cem Yıldız ise, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kemik’e ve üyelere teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE

Sözlerine şu şekilde devam eden Yıldız; ‘Ne yaparsak yapalım hangi organizasyona hangi faaliyete imza atarsak atalım hep birlikte yapacağız hep birlikte imza atacağız.’ Diyerek katılan tüm Bartın Genç İş İnsanları Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkürlerini ve memnuniyetini iletti.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya