Bartın Genç İş İnsanları Derneğinden bir ilk

Sosyal Medyada Paylaş

Bartın Genç İş İnsanları Derneğinden bir ilk

Bartın Giad ,  Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu genel kurulunda

Bartın Genç İş İnsanları Derneği, 08.02.2020 tarihinde Terme’de yapılan Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Genel Kurulunda  katılım sağladı. Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu yeni dönem başkanı Bafra Giad Kurucu başkanı 1. Ve 2’nci dönem başkanlıkları yapmış Yavuz Selim MURATOĞLU olmuştur.

 

Bartın Genç İş İnsanları Derneğinden bir ilk

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’na (TÜGİK) bağlı derneklerden oluşan Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu seçimlerinde önceki dönem başkanı Levent Özden bayrağı Yavuz Selim MURATOĞLU’na teslim etmiştir.

 Başkan MURATOĞLU "Hedef ve sorumluluklar çerçevesinde tüm Karadeniz’de faaliyet gösteren derneklerin birlik ve beraberliğini sağlamak için yola çıkan , hep birlikte proje üretip tüm ülkeye örnek olacak ekonomik ve istihdam alanında faaliyetler başlatmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. " dedi.

Aynı zamanda Çarşamba ilçemizde yeni kurulan Çargiad (Çarşamba Genç İş adamları Derneği) Genel Kurulca Federasyon bünyesine kabul edildi. Daha güçlü ve daha fazla dernek yapısıyla bölgede STK'ların gücünü yakinen hissettirecek olan KARGIF federasyonu bağlı olduğu TUGİK (Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu) ile birlikte ülkemizin potansiyellerinden hedeflerine çözüm odaklı projeleri ile ses getirecek çalışmalar yapacak ve var gücüyle çalışacaktır.

 08.02.2020 tarihinde Terme’de yapılan Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Genel Kuruluna ilk defa katılım sağlayan Bartın Genç İş İnsanları Derneği adına konuşma yapan Başkan Alkım TAN,‘Sivil toplum kuruluşlarının öneminin bir kez daha anlaşılacağı bir dönemin yaşanacağını belirten Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN, elimizi taşın altına koyarak, ülkemize ve geleceğimize birlik, beraberlik içerisinde Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonuna güç birliği yaparak katkı sağlayacağız. Dedi.

KARGİF YÖNETİMİNE BARTIN GİAD’TAN 2 TEMSİLCİ

Bartın Giad, Samsun Giad, Fatsa Giad, Bafra Giad, Terme Giad, Ordu Giad, Yomra Giad, Giresun Giad ve Bulancak Giad’ın oluşturduğu Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’na (TÜGİK ) bağlı derneklerden oluşan Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu seçimlerinde KARGİF Başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU olmuştur.

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Genel Kurulunda yeni dönem Yönetim Kurulunda Bartın GİAD Başkanı Alkım TAN ve Bartın GİAD Başkan yardımcısı Egemen KEMİK yer almıştır.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya