Başkan Korkmaz, İlk 500’deki Konya Firmalarını Kutladı

Sosyal Medyada Paylaş

Başkan Korkmaz, İlk 500’deki Konya Firmalarını Kutladı

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, İSO tarafından hazırlanan çalışmada Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Konya firmalarını tebrik etti.

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yaptığı açıklamada İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020” çalışmasını değerlendirdi. Listede Konya’dan 8 firmanın yer aldığını, önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artmasını umut ettiklerini belirten Korkmaz “Koronavirüs salgınının yoğun etkisi altında geçen son 1 yılda üretmekten vazgeçmeyen, her şartta ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan Türkiye’nin lokomotifi olan sanayicilerimizin elde ettiği başarı takdire değerdir” dedi.

Salgının derin etkisiyle ekonomide yaşanan zor şartlara rağmen Konya iş dünyasının gerek üretimde gerekse de ihracatta yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini ifade eden Korkmaz, bunun da ileriye dönük umutları arttırdığını kaydetti. Gülvezir Korkmaz “İSO’nun Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listeye girerek şehrimizin göğsünü kabartan Konya Şeker, Eti Alüminyum, Panagro Tarım ve Hayvancılık, AYD Otomotiv, Tümosan Motor, Enka Süt, Ova Un ve Safa Tarım'ın yöneticilerini ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkı veren firmalarımız her türlü övgüye layıktır.” dedi,

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya