Baybatur'dan MAGİAD'a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Baybatur'dan MAGİAD'a ziyaret

Baybatur'dan MAGİAD'a ziyaret

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'u dernek merkezinde ağırladı. Baybatur referandumla ilgili bilgiler aktararak MAGİAD'ın her zaman yanında olduğunu ifade etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Halil Özkan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, partililerle birlikte Manisa Genç İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti. MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baybatur'a ve yanındakilere teşekkür etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise MAGİAD'ın gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu ve çalışmalarını desteklediğini belirtti.

"GENÇ İŞADAMLARI OLARAK ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA SEVE SEVE YAPACAĞIZ"
MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:"Manisa'da uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan ve şehrimizin duayenlerinden bir isim olarak geçmişten bugüne kadar bulunduğu görevlerde bizlerin her daim yanında olan sayın milletvekilimiz Murat Baybatur'a ve değerli arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin içerisinden geçirdiği bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Biz genç iş adamları olarak üzerimize ne düşüyorsa seve seve yapmaya varız.  Biz ülkemizin bekası için yapılan olan her işin arkasındayız. Genç nesiller olarak şehrimizin gerek ekonomisine, gerek yaşam hayatına, gerek siyasi, gerekse sosyal hayatına eşit olarak yaklaşarak geleceğimize yatırım yapıyoruz.  Sizler siyasette bizlerse Manisa'da ticarette, şehrimizin ekonomisine katkı sağlama noktasında hizmet yarışı içerisindeyiz. Bugün burada bulunan ve bizlere referandum süreci hakkında bilgiler aktaran sayın vekilimize bir kez daha teşekkür ediyoruz."

"KİRLİ BİLGİLERİ TEMİZLEMEK İÇİN SAHALARDAYIZ"
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur MAGİAD üyelerini en kısa süre içerisinde Ankara'ya davet ederek şöyle konuştu:" MAGİAD'ın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bugün burada bulunmaktan siz değerli genç işadamları kardeşlerimizle birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Önümüzde bir referandum süreci var. Ülkemizi ilgilendiren, hepimizi ilgilendiren önemli bir süreç. Bununla alakalı başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız tüm milletvekilleri olarak kirli bilgileri temizlemek hakikati anlatmak için sahalardayız. Başkanımız Ömer Geriter'e ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. "

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya