DEGİAD 25.Yaş Gününü Kutladı…

Sosyal Medyada Paylaş

DEGİAD 25.Yaş Gününü Kutladı…

DEGİAD 25.Yaş Gününü Kutladı…

 

DENİZLİ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ, 19.11.2016 Cumartesi günü DENİZLİ ANEMON OTEL SALONU’nda, üyeleri, 1991 yılından bu yana derneğe başkanlık yapan geçmiş dönem başkanları, üst kuruluşları GESİFED Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile EGAFED YİK İstişare Kurulu Başkanı, DENİB Bşk. Ve üyelerinin misafirleriyle birlikte görkemli bir kutlama ile 25. Yaşını doldurdu.

 

Gecede açış konuşmasını yapan başkan Melek SÖZKESEN, konuşmasının bir bölümünde; genç DEGİAD üyelerinin birer ATATÜRK  neferi olarak çalışmalarını ve yaşamlarını sürdüreceklerini vurguladığı anda üyeler konuşmayı uzun süren alkışlarla desteklediler. Ardından 1991 de kuruluşa imza atan kurucu başkan ve üst kuruluş GESİFED Yk Bşk. G.Okay SALGAR’ın, anılarını anlattığı konuşmayı takiben, bir diğer üst kuruluş olan EGAFED’in YİK Bşk. Efkan CEYLAN’da DEGİAD’ın girişimci yönünü vurgulayan bir konuşma yaptı. Geçmiş dönem başkanlarına plaketler sunulması ardından, geceye sponsorluk yapan firma temsilcilerine de teşekkür edildi.

 

25. Yaş Günü pastasını, Melek SÖZKESEN ve Ekibi ile, geçmiş dönem başkanları ve üst kuruluş temsilcileri birlikte kestiler.

 

Gecenin resmi kısmı, anı fotoğrafıyla tamamlandı.

 

Ardından sahne alan Sanatçı Selami ŞAHİN, 50. Sanat yılını, genç  iş insanları derneğinin 25. Yaş gününde kutlamaktan onur duyduğunu belirterek, birbiri ardına çeşitli sanatçıların sesinde hayat bulan şarkılarını seslendirdi. Sanatçıya eşlik eden üyeler geceyi coşkuyla tamamladı.

 

Gecenin sonunda herkesin sloganı; “50. Yılda buluşmak üzere” şeklinde oldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya