EGAFED 113.Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli’de gerçekleşti

Sosyal Medyada Paylaş

EGAFED 113.Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli’de gerçekleşti

EGAFED 113.Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli’de gerçekleşti

 

Denizli  Genç İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı, Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGAFED) 113. Yönetim Kurulu Toplantısı Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

 

Denizli GİAD Başkanı Sayın Melek SÖZKESEN, yaptığı açılış konuşmasında, “Değerli EGAFED ailesi sizleri Denizli’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, hepiniz hoşgeldiniz”dedi.

 

Toplantının basın açıklamasını yapan EGAFED BAŞKANI A.Volkan TURGUT “İki dönemdir görev yapmakta olduğum EGAFED Yönetim Kurulu Başkanlığımda federasyonumuzun 113.Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere Denizli GİAD ev sahipliğinde toplanmış bulunmaktayız.

 

Baştan beri sinerji yaratan, bölgenin ekonomisine yön veren ve her platformda iş dünyasının sesi olan bir STK olmaya özen gösterdik. Bu süreçte bizlere destek olan başta Yönetim Kurulu üyelerime, GİAD Başkanlarımıza ve üyelerine, tüm EGAFED ailesine teşekkür ederim.

 

EGAFED olarakbugüne kadar öncülük ve girişimcilik niteliklerimizi geliştirerek, genç neslin ülke yönetiminde söz sahibi ve gerektiğinde çözüm ortağı olmasına ve Genç işadamlarımızın gücü ve dinamizmini yansıtacak çalışmalar yapmaya gayret ettik.

 

İş dünyası her yeni gün kendi ülke ekonomisini takip ettiği gibi küresel ekonomide ki gelişmeleri de yakından takip etmek zorundadır. Piyasalar, kurlar, borsa ve ekonomiyi etkileyen faktörler bizler için bazen fırsat, bazen de risk olmuştur.

 

Yıllık planlar yaşanan gelişmelerin seyrine göre değişmek zorunda kalmış, reel ekonomik duruma göre yeni planlamalar yapılmıştır. Tabi bu durum finansal olarak iş dünyası ile birlikte tüm ekonomik düzenin de değişikliğe gitmesine neden olmuştur.

 

2016 yılını hafızalarda hepimizi için pek de iyi olmayan anılarla geride bırakıyoruz. Geride kalan süreçte ülkemiz eski yaşadıklarına nazaran daha büyük iniş ve çıkışlar yaşadı. İş dünyası olarak bu sürecin artık son bulmasını ve normalleşme sürecine biran önce girilmesini istiyoruz.

 

Yaşanan gelişmeler sonrasında iş dünyası mensupları artık iş düşünemez hale gelmektedir. Bu durumda kendi işini düşünemeyen yatırımcının zararı istihdama haliylede ekonomiye olacaktır. Bitirmek üzere olduğumuz 2016 yılının kötü izlerinin silinmesi adına hükümetten somut adımlar atmasını bekliyoruz.

 

Türkiye’de hepimiz birlik-beraberlik istiyoruz. Bu kritik süreçteherkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmesini istiyoruz. Özellikle herkesim sorumluluk alanında normalleşme adına gereken çabayı 2017 yılına yaklaşırken, fazlasıyla göstermesi gerekiyor. Normalleşme sürecini demokrasimizi güçlendirerek aşabileceğimizi düşünüyoruz.

 

İş dünyası adına yaptığımız tespitlere rağmen asla ümidimizi yitirmiyoruz. 2017 yılına yaklaşırken, umutlarımızı tazelemeli ve yeni bir yılda eksileri nasıl artıya çevireceğimizin planlarını yapmalıyız.

 

Biz gençler için daha güzel ve daha umut dolu yarınların olmasını temenni ederek, birazdan gerçekleştireceğimiz Yönetim Kurulu toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler ev sahipliklerinden dolayı başta Melek başkanıma ve Denizli GİAD üyelerine teşekkür eder saygılar sunarım.”dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya