EGAFED Travel Turkey fuarına katıldı.

Sosyal Medyada Paylaş

EGAFED Travel Turkey fuarına katıldı.

EGAFED Travel Turkey fuarına katıldı.

Bu yıl 8 - 11 Aralık tarihleri arasında 10. su düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarına Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu olarak Marmaris GİAD ile birlikte katıldık.

EGAFED - Ege Akdeniz Genç İşadamları Başkanı A.Volkan TURGUT, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Efkan CEYLAN, Genel Sekreteri Süleyman ERDAŞ, TUGİK Yönetim Kurulu Üyesi Cemal ALYAMAÇ, Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meral TUNCER ARGÜL, EGAFED Yönetim Kurulu Üyeleri ve EGAFED üyelerinin de katıldığı Travel Turizm Fuarında Ege Bölgesi turizm değerlerinin daha iyi tanıtılması amacıyla gerek turizmcilerle gerekse çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler sonucu EGAFED Turizm Komisyonunun daha etkin çalışma yöntemleri belirlenerek,  EGAFED olarak turizm konusunda çok ciddi planlamalar yapılması kararına varıldı.

Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Kamil SARAÇOĞLU, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Zülkarnı YELDEMEZ, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Velit Çelik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cumhur Çoban, standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar.

Üyelerimizin işyerlerinin tanıtımlarını yaptığımız gibi üyelerimizin turizm sektörünün önemli ileri gelen aktörleriyle tanışmalarına, karşılıklı olarak işbirliği yapmalarına vesile olduk.

Yeni ve modern bir yapıda olan fuar alanı ile ilgili olarak Organizasyon firması TÜRSAB yetkilileriyle görüşmeler yaparak fuarın Ege bölgesi için ne kadar önemli olduğunu belirttik ve EGAFED Yönetim Kurulu olarak tespit ettiğimiz bazı önemli konuları rapor halinde sunmamızı talep ettiler.

Yurt içinden ve yurt dışından sayısızca turizmcinin katılım gösterdiği Travel Turkey Turizm Fuarında Ege Bölgemizi tanıtmanın onurunun yanı sıra, üye işyerlerimizin turizmcilerle yakın diyalogda olmalarını sağlama girişiminde bulunarak verimli bir fuar süreci yaşadık.

Turizm alanında yapılan en büyük fuar organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir 10. Turizm Fuar ve Kongresi, 8-11 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir'de düzenlendi.Uluslararası çapta çok sayıda turizm şirketini ve kuruluşu bir araya getiren fuara, 31 ülkeden 1000'in üzerinde firma ve 63 ülkeden 33 bin ziyaretçi katıldı.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya