EGİAD - KOSGEB ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzaladı

Sosyal Medyada Paylaş

EGİAD - KOSGEB ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzaladı

 

EGİAD - KOSGEB ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü İmzaladı ...

Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde EGİAD tarafından Girişimcilik Eğitimleri verilecek ve ilk eğitim Eğirdir’de 4  Şubat 2017 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda yapılacak.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Eğirdir GİAD Başkanı Osman Gök: “KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım ile birlikte Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzaladık. İlçemize hayırlı olsun. Protokol çerçevesinde 3 yıl süre ile EGİAD tarafından Girişimcilik Eğitimleri verilecek ve ilk eğitim Eğirdir’de 4  Şubat 2017 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü konferans salonunda başlayacaktır.

Girişimcilik kursuna başvurular 1 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar EGİAD Merkezi Pehlivan Restaurant Eğirdir adresinde yapılabilir” dedi.

 

KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım; ‘KOSGEB’LE  EGİAD  İşbirliğini çok önemsiyoruz. Böylelikle yeni kurulacak işletmelerin desteklenmesiyle bölgedeki potansiyeli harekete geçirerek yenilikçi işlerin kurulmasına öncülük edilecektir. Katma Değeri yüksek ürünlerin hizmete girmesine vesile olacaktır’ dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya