Erkan Güral’a “2017 Yılının En Başarılı İş Adamı” ödülü

Sosyal Medyada Paylaş

Erkan Güral’a “2017 Yılının En Başarılı İş Adamı”  ödülü

Erkan Güral’a “2017 Yılının En Başarılı İş Adamı”  ödülü

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, "4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya" temasıyla gerçekleştirildi.

Büyümekte olan Türkiye ekonomisini ve bugün nerede olunduğunu irdelemek amacıyla düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’ye yatırım yapan ülkelerin büyükelçileri ve yabancı şirketler, iş adamları ve kadınları, yenilikçi şirketlerin üst düzey yöneticileri, genç girişimciler ve şirket patronları ve CEO’larının katılımcı ve konuşmacı olduğu zirvede büyüyen dijitalin farklı sektörlere yansımaları, iş ve sosyal hayatımızdaki rolü; Bankacılık ve Finans, İletişim ve Dijital Teknoloji, İnşaat, Gıda, Enerji ve Turizm & Otelcilik gibi konular ele alındı.

“4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya” temasıyla bir araya gelen konuşmacılar arasında, TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK YİK Başkanı Erhan Özmen STK panelistleri bölümünde, TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Haluk Kalyoncu ise "Yeni dönem enerji politikaları ve sanayi 4.0 ilişkisi" konulu panel ’de konuşmacı olarak yer aldılar.

Zirvenin sonunda ise Türkiye'nin alanındaki en başarılı markalarının ödüllendirildiği İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ile ödüller sahiplerini buldu. TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral’a “2017 Yılının En Başarılı İş Adamı” , TÜGİK YİK Başkanı Sn. Erhan Özmen’e “2017 Yılının En Başarılı Fabrikası” ödülleri verildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya