Eskişehirli işadamlarının geleneksel iftarı büyük ilgi gördü

Sosyal Medyada Paylaş

Eskişehirli işadamlarının geleneksel iftarı büyük ilgi gördü

Eskişehirli genç işadamlarının çatı kuruluşu ESGİAD’ın, geleneksel iftar yemeği bu yıl da büyük ilgi gördü. İftara ev sahipliği yapan Başkan Ferhat Alkara, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD)’nin geleneksel iftar yemeği, üye firmalardan LOQQUM Et Restaurant’ta gerçekleşti. Genç işadamlarının büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğine ESGİAD Başkanı Ferhat Alkara, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptı. ESGİAD YİK Başkanı Serkan Zengin’in de katıldığı yemek son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkan Alkara anlamlı bir konuşma yaptı. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ın ülkemize, milletimize, bölgemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Alkara, şöyle devam etti:

ESGİAD ESKİŞEHİR’İNDİR

“Milletçe bugün en fazla ihtiyaç duyduğumuz unsurlar da birlik ve beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde olmak. Bizler bütün bunları başarabilirsek çocuklarımıza güzel yarınlar bırakabiliriz. Toplumsal dayanışma konusunda özellikle STK’lara önemli görevler düşüyor. Toplumlarda sosyal dokuyu korumak ve refahın iyileştirilmesi için çalışmak gibi bir sorumlulukları bulunan STK’lar, bunun gereğini yerine getirmelidir. Gururla ifade etmek isterim ki; ESGİAD, bir STK olmanın sorumluluğunu taşıyan bir kuruluştur. Bu dernek bir avuç azınlığın değil tüm Eskişehir’indir.”

Ramazan’ın manevi huzuru içinde geçen iftar yemeğinde ESGİAD üyeleri ve eşleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar bol bol sohbet etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya