GAGİAD, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’le görüştü

Sosyal Medyada Paylaş

GAGİAD, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’le görüştü

GAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Gülveren’e yeni görevinde başarılar dileyen GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, “Şehrimiz sürekli ilerleyen büyüyen bir şehir. En büyük özelliğimiz yerel yönetimlerin, STK’ların ve şehir insanımızın şehrimize katkı sağlamak için çalışmasıdır. Gaziantep üreten, istihdam eden ekonomik anlamda kendini geliştirmiş büyük ve ülkemiz için önemli bir sanayi kentidir. Gaziantep’i sadece ekonomik olarak değil artık tüm yönleriyle geliştirmeye başlamamız gerekiyor. Son zamanlarda sosyal kültürel ve turizm açısından da birçok gelişmelere tanık oluyoruz. GAGİAD olarak da bizler şehrimize nasıl fayda sağlarız bilinciyle bu alanlarda birçok faaliyet ve projeler yürütüyoruz.’’ dedi.

 

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise Gaziantep’te görev yapmaktan memnun olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Gaziantep büyük bir şehir ve diğer şehirlere göre farklı birçok yönü var. Bu şehre katkı sağlamak şehrin huzurlu ve güvenli yapısını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. ‘’ dedi.

 

Görüşme Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak’ın Emniyet Müdürü Erhan Gülveren adına GAGİAD Ormanına dikilen fidan sertifikası takdimi ile sona erdi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya