Genç MÜSİAD Balıkesir Yönetiminden, BAGİAD'a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Genç MÜSİAD Balıkesir Yönetiminden, BAGİAD'a Ziyaret

Genç MÜSİAD Balıkesir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gökberk EKİLMİŞ ve Yönetim Kurulu üyeleri 19 Şubat 2020 Çarşamba günü derneğimizi ziyaret ettiler.

Karşılıklı tanışmanın ardından, Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ve Genç MÜSİAD Balıkesir Başkanı Sayın Gökberk EKİLMİŞ kısaca derneklerin yapısı ve faaliyetlerinden bahsettiler.

MÜSİAD Balıkesir Şube’sinin alt STK’sı olduklarını, amaçlarının Balıkesir’e ve ülkeye katkı sağlamak olduğunu belirten Sayın Gökberk EKİLMİŞ, “Genç MÜSİAD üyeleri olarak yaş sınırımız 30’dur, yaş sınırı geçen üyelerimiz istekleri halinde üst yapımız olan MÜSİAD Balıkesir Şube’sine geçiş yaparak üyeliklerini devam ettiriyorlar. Genç MÜSİAD üyeleri olarak bizler, düzenli olarak yaptığımız yönetim kurulu toplantımızda faaliyet takvimimizi oluşturuyor ve etkinliklerimizi planlı şekilde gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Özellikle teknik liseler başta olmak üzere liselere yönelik sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyoruz ve en kısa sürede bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hem tanışmak hem de önümüzdeki dönemde proje ve ticaret bazında işbirliği yapmak istediğimiz için sizlere ziyarette bulunmak istedik” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ticaret bazında iş birliği halinde olunmasının ilimiz açısından önemli olduğu vurguladı.

Balıkesir’ e ve geleceğe ilişkin istişarelerde bulunulan ziyaret sonrasında günün anısına Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI’ ya hediye takdim edildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya