HAGİAD 25. Yıl gala yemeği ve yeni üye alım ödül töreni düzenledi.

Sosyal Medyada Paylaş

HAGİAD 25. Yıl gala yemeği ve yeni üye alım ödül töreni düzenledi.

HAGİAD 25. Yıl gala yemeği ve yeni üye alım ödül töreni düzenledi.

 

Hatay genç iş insanları derneği olarak düzenlednen "25.yıl Gala yemeği ve Yeni Üye Alım" ödül töreni Anemon Antakya Otel’de gerçekleşmiştir. Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı, Hatayspor Başkanı, İl kurum müdürleri ve STK başkanları katılmıştır.

EKONOMİK OLARAK DAR BİR DÖNEMDEN GEÇTİĞİMİZ BU GÜNLERDE, ARAMIZA KATILAN (37) YENİ GENÇ ÜYEMİZLE BİRLİKTE GÜCÜMÜZÜ ARTTIRARAK YOLUMUZA DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ.

Başkan Yusuf Kavak konuşmasında şunlara yer vermiştir;

 HAGİAD olarak kurulduğumuz günden bugüne, birlikteliğimizi şehrin ekonomisine yön veren iş insanları oluşturmaktadır. Amacımız üyeler arasındaki işbirliğini arttırarak şehrimizde üretilen katma değerin yine şehrimizdeki iş insanları tarafından kullanılmasını sağlamak ve düzenlediğimiz konferanslarla ülkemiz ve dünyadaki ekonomik düzen hakkında farkındalık yaratmaktır. Bu bağlamda derneğimize gösterilen ilgi bizi mutlu edecek seviyededir. Yaklaşık 200 kişinin katılım gösterdiği gala yemeğimizde de bunu bize hissettiren ve Ekonomik olarak dar bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, aramıza katılan (37) yeni genç üyemizle birlikte gücümüzü arttırarak yolumuza durmadan devam edeceğiz. 

Geceye katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç. Dr. Lütfü Savaş;

Gençleri Sivil Toplum Kuruluşların da görmek bizleri her zaman mutlu ediyor. Her biri şehir ekonomisine güç ve destek vermektedir. İnanıyorum ki onların varlığıyla birlikte HAGİAD ilerleyen dönemler de şehrimiz için çok daha önemli işlere imza atacaktır. Genç arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim diyerek plaketlerini takdim etti.

Yoğun ilgi gören gece de yeni üyelere Plaket ve Rozet takdim edilmiştir. Gece , 25. Yıla özel pasta kesilerek  Pandoraband Grubu konseriyle devam etmiştir.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya