Hatay Genç İş Adamları iftarda buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Hatay Genç İş Adamları iftarda buluştu

Hatay Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Yusuf Kavak ve yönetim kurulu üyeleri, tüm üyelerin katılımı ile  Hatay’daki iş insanlarımıza yönelik verdiği iftar davetinde biraraya geldi.

İftar programına üyelerin yanı sıra kurum müdürleri, oda başkanları ve STK başkanları da katıldı.  

İftar davetinde konuşma yapan başkan Yusuf Kavak;

“Hatay Genç İş İnsanları Derneği olarak bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz ancak bunu geleneksel hale getirmek istediğimiz İftar yemeği programımıza hepiniz hoş geldiniz.

Kısa zaman önce başkanlık görevini devralarak yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte  huzurunuza çıktığımız ilk etkinliğimizdir. Ramazan sevgi ve paylaşma adıdır. Bu vesileyle düzenlediğimiz davetimize katıldığınız için teşekkür ederiz. İsmimizi  Hatay Genç İş İnsanları olarak değiştirdik. Bu bağlamda derneğimizin temel faaliyeti olarak kadın üyelerimizde artış sağlama hedefi ile yeni yönetim kurulumuzda 3 kadın arkadaşa görev vermek bizlerin bakış açısı ile ilgili doğru mesajlar verdiğine inanıyorum. Çünkü bizler; ‘ Dünya’da her şey kadının eseridir’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve ışığında yürüyen bir derneğiz.

Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de gençlerimizin her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bizler İş Dünyasında yeni girişimde bulunan veya girişimde bulunma hedefi olan tüm gençlerimize önderlik etmeye hazırız ve  mesleki, kültürel ve sosyal projeler üretme hedefi içerisinde yolumuza devam edeceğiz dedi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya