İş İnsanları Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti

Sosyal Medyada Paylaş

İş İnsanları Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KonyaGiad) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret etti.


Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Başsavcı Solmaz’a KonyaGiad hakkında bilgi verdi. Kuruluş sürecini tamamladıklarını ve kısa zaman önce faaliyetlerine başladıklarını belirten Korkmaz; ‘‘Üyelerimize, ekonomik ve sosyal açından katkı sağlayacak toplantı, konferans ve etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Ancak en önemli hedefimiz olan ülkemizin ve Konya’mızın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için birlikte çalışacağız. Bireysel olarak yaptığımız çalışmaları daha profesyonel bir anlayış ve daha güçlü bir dayanışma ile buluşturacağız” dedi.


Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’da Konya’nın tarihten gelen büyük bir misyonu olduğunu, bu misyonun günümüzde de devam ettiğini söyledi.

Başsavcı Solmaz; “Konya tarihinde hep merkez konumunda olmuş bir şehir. Siyasi olarak merkez olmuş, ticari olarak merkez olmuş, sosyal çalışmalarda merkez olmuş. Bunların yanı sıra Osmanlı Devleti zamanında da yine bizim alanımızla ilgili adli olarak da Konya’nın bölgenin merkezi olduğunu görüyoruz. Konya’da sivil toplum kuruluşlarının tarihsel mirasa en güzel şekilde sahip çıktıklarını ve gelecek nesillere taşıdıklarını düşünüyorum. KonyaGiad’ın da yapacağı çalışmalarla hem şehre hem ülkemize fayda sağlayacağından şüphem yok’’ dedi.
Gülvezir Korkmaz, Başsavcı Ramazan Solmaz’a ziyaret anısına hediye taktim etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya