İş İnsanlarından Kızılay’a Kan Bağışı

Sosyal Medyada Paylaş

İş İnsanlarından Kızılay’a Kan Bağışı

Samsun’da bir araya gelen SAMGİAD, ASKON ve MÜSİAD üyeleri, kan stokları azalan Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanlığı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı, ortak bir çalışmaya imza atarak Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Dernek üyesi iş insanları, dernek ofislerinin bulunduğu iş merkezi önüne Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan araçlarda kan verme işlemini gerçekleştirdi. Kan bağışına kampanyasına katılan iş insanlarından 50 ünite kan bağışı alındı. Kan bağışında SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ASKON Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan hazır bulundu.

Kan bağışı kampanyasının ardından derneklerin yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi,

“Türk Kızılayı ile Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD), Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanlığı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonrası kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kanın günlük değil sürekli ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu anlamda ülkemizin kan ihtiyacını karşılayan Kızılay’a pandemi döneminde azalan kan stoğu ve kan bağışı dolayısı ile bu etkinliği düzenledik. Üç derneğimizin üyeleri kan bağışı etkinliğine katılarak kan bağışında bulundular. Kan bağışı yapan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız kan bağışlarının hastalarımıza umut olmasını diliyor, herkesi düzenli olarak Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmaya davet ediyoruz”

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya