KADEM Balıkesir Yönetiminden BAGİAD’a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

KADEM Balıkesir Yönetiminden BAGİAD’a Ziyaret

Kadın ve Dayanışma Derneği Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Zeliha KAHRAMAN ve Yönetim kurulu üyeleri; Sayın Aydan KERESTECİOĞLU, Sayın Rabiye KAHRAMAN ve Sayın Şeydanur TURAN BAGİAD Derneğimizi ziyaret ettiler.

Karşılıklı tanışmanın ardından, başkanlar tarafından iki derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler verildi.

2017 Mayıs ayından itibaren kurucu üyesi ve KADEM Balıkesir İl Temsilciliği görevini sürdürdüğünü belirten Sayın Zeliha KAHRAMAN;” Bizler, kadın ve erkeğin rekabete dayalı değil, yol arkadaşlığına dayalı bir birlikteliği olduğuna inanıyoruz ve bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunmaya çalışıyoruz. Kadınlarımızın çalışma hayatındaki sayıları oldukça yoğun fakat yönetim kademelerinde sayıları çok az. Yönetim ve karar verme mekanizmalarındaki sayının arttırılması için gayret gösteriyoruz. Bu konuda iş dünyasının da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Üstün yeteneğe sahip özel nitelikli bir çocuk ile bir meslek lisesi öğrencisinin bir araya getirilmesinden bereket hasıl olacağını düşündüklerinden “Balıkesir Eğitimde Restorasyon Kalite Etkileşim Projesi” BEREKET 1+1=3 projesini oluşturduklarını, BİLSEM bünyesinde eğitim gören üstün ve özel yetenekli çocukların fikir ve yeteneklerini ortaya koyacakları imkanların oluşturularak onların topluma uyum süreçlerinin desteklenmesi farklı özelliklere sahip yaşıtlarıyla birlikte çalışma becerisi kazanmalarının sağlanması gerektiğini söyleyen Sayın Zeliha KAHRAMAN, bununla ilgili üyelerimizi şubat ayında düzenleyecekleri Bereket Projesi Kahvaltı Odaklı Grup Toplantısı’na davet etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuiyeti dile getiren Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ise, ortak hedefin Balıkesir olduğunu, ilimizin menfaatleri doğrultusunda hareket edildiğini, iş adamları olarak her zaman Daha iyi nasıl olabilir, Neler yapabiliriz ..? bakış açısıyla çalıştıklarını belirterek, “ Geleceğimizin lokomotif gücü olan çocuklarımızın eğitimleri ve onlara fayda sağlayacak her türlü proje içerisinde olmaktan dolayı mutluluk duyarız. “ dedi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesiyle en kısa zamanda tekrar bir araya gelinmesi yönünde söz alınmasının ardından ziyaret sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya