Kadoil'den Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi sakinlerine ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Kadoil'den Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi sakinlerine ziyaret

TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu ve beraberindeki heyet, yaklaşan Kurban bayramı öncesi Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada bulanan yaşlılara hazırlanan özel yemekler ikram edilirken, programa katılan sanatçılarda unutulmaz bir gecenin yaşanmasına katkıda bulundu.

TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerine büyük önem verdiklerini belirterek bu çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade etti. Kurban Bayramı öncesi gerçekleşen bu anlamlı ziyaret esnasında huzurevi sakinleri önce, özel olarak hazırlanan akşam yemeğini afiyetle yedi.Şanser Kadooğlu, yaptığı açıklamada;

“TÜGİK ve KADOİL olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bu projeler arasında üzerinde en çok durduğumuz çalışmalardan birisi de Huzurevlerine yaptığımız ziyaretler. Her yıl 2 kere bu ziyaretleri belirlediğimiz Huzurevlerine yapıyoruz. Korumaya muhtaç kesimler hepimizin sorumluluğu altında. Bu konuda her şeyi devletten beklemek yerine özel sektörde üzerine düşen görevleri yerine getirmeli. Korumaya muhtaç kesimlerin ihtiyaçları ertelenemez. Bu hassasiyetin iş dünyasında artması için çağrıda bulunuyoruz. Her kurum veya kuruluş gücü nispetinde bu yerlere yardımda bulunmalı. Her yaptığımız etkinlik bizi daha çok mutlu ediyor ve daha iyisini yapmak için şevklendiriyor” dedi. 

Yemek sonrası Şanser Kadooğlu ve beraberindeki ekip KADOİL tarafından getirilen sanatçıların, huzurevi sakinlerine verdikleri müzik ziyafetine katıldı. Burada Huzurevi sakinleri ile beraber dans eden Şanser Kadooğlu, yaşlı ev sahipleri ile tek tek ilgilendi.Müziğin ardından getirilen hediyeler TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Şanser Kadooğlu tarafından dağıtıldı.Yaşlılar, verilen hediyeler den çok mutlu oldu. Huzurevi sakinlerine bayram hediyelerini takdim eden Şanser Kadooğlu, yaşlıların ve huzurevinin ihtiyaçlarını, imkanlar ölçüsünde gidermeye özen göstereceklerini söyledi. Huzurevi, kimsesizler yurdu gibi kuruluşları bundan sonra da sık sık ziyaret etmeye gayret sarf edeceklerini kaydeden Kadooğlu, huzurevi sakinlerinin ellerini öpmeyi de ihmal etmedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya