Konya Giad’dan Başkan Altay’a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Konya Giad’dan Başkan Altay’a Ziyaret

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

KONYAGİAD’ın ikinci olağan genel kurulunda oybirliği ile yeniden başkanlığa seçilen Gülvezir Korkmaz, ziyaretlerine devam ediyor. Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, şehrin yükselişine her anlamda güçlü bir katkı vermek için çalıştıklarını belirtti. Derneğin olağan genel kurulunun ardından çalışmalarına daha da hız verdiklerini ve üye sayılarının giderek arttığını ifade eden Korkmaz ''Konya'mız üretimde ve ihracatta yeni rekorlara imza atıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni başarı hikayeleri yazacağız. Bunun için genç iş insanları olarak şehrimize ve ülkemize olan sevdamızdan aldığımız enerjiyle Konya’nın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine en kısa sürede ulaşması için ter dökmeye devam edeceğiz. Hep söylüyoruz, bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir’ diye… Sanayicimizin, ticaret erbabımızın elinden tutulması halinde çok daha ilerilere taşınacak bir Konya’yı bugünden görüyoruz. Yeter ki sanayicimize, çalışanlarımıza ve üreten iş insanımıza güvenelim.'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Başkan Gülvezir Korkmaz ile KONYAGİAD yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Gülvezir Korkmaz, ziyaretin anısına Başkan Altay’a plaket takdim etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya