Kütahya GİAD Genel Kurulu'nda Zafer BİNTEPE Başkan

Sosyal Medyada Paylaş

Kütahya GİAD Genel Kurulu'nda Zafer BİNTEPE Başkan

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nde yapılan olağan genel kurul sonrasında Zafer Bintepe başkanlığa seçildi.

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin Germiyan Konağında yapılan genel kurulun divan başkanlığını Ahmet volkan Turgut yaptı. Bir önce dönem KÜGİAD başkanı Taner Özkalkan yönetimde emeği geçen ve hizmet veren herkese teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi. Tek listenin sunulduğu olağan genel kurulda Zafer Bintepe ve yönetimi KÜGİAD’ın yeni yönetimini oluşturdu. Yapılan oylama sonrasında kısa bir konuşma yapan KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe “Derneğimizin geçmişte çok güzel çalışmaları oldu. Benim ilk üye olduğum senelerde KÜGİAD’a üye olmak bir ayrıcalıktı. İki dönem KÜGİAD’ın yönetiminde bulundum. Güzel çalışmalarımız oldu. KÜGİAD’ın ticari ve çevre anlamında çok faydalarını gördüm. Derneğimize karşı bir gönüllük var. inşallah bundan sonra da yeni yönetimle birlikte heyecanımızı kaybetmeden derneğimiz ve Kütahya adına güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz derneğimize bir yer kazandırmak olacaktır. Yapacağımız çalışmalarda istişareye önem vereceğiz. Önerilere açık olacağız. Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’ni yeniden eski günlerine döndüreceğimize ve o havayı yakalayarak Kütahya ve ülkemiz adına güzel işleri yapacağımıza yeni yönetimimizle birlikte inanıyoruz.” dedi.

Zafer Bintepe başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı. Yönetim kurulu asil; Zafer Bintepe, Osman Baş, Bekir Karaaytaç, Tuba Öztürk, Yılmaz Akdemir, Kemal Emre Olçar, Osman Altınkaya, Duygu Yavuz, Caner Küçüksolakoğlu. Denetleme kurulu asil; AhmeT Volkan Turgut, Murat Baş, Ali Korkmaz.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya