Nejat Koçer Gagiad Üyeleri İle Biraraya Geldi

Sosyal Medyada Paylaş

Nejat Koçer Gagiad Üyeleri İle Biraraya Geldi

Nejat Koçer Gagiad Üyeleri İle Biraraya Geldi

 

Gaziantep Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Başkan Yardımcısı Hilmi Dertli Ak Parti Kadın kolları üyeleri ve parti üyeleri Gagiad’ı ziyaret etti. Görüşmede Gagiad Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak, Yönetim Kurulu üyeleri ve Gagiad üyeleri hazır bulundu.

Gaziantep sürekli büyüyen gelişen bir şehir olduğunu bunun yanında şehrin makro ve mikro düzeyde sorunlarının da olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak şunları kaydetti;’’ Şehrimiz çalışan üreten ve sürekli gelişen bir şehir. Bu şehrin daha da gelişmesi için çalışıyoruz. Ancak bu tek başımıza olmaz. Gaziantep olarak artık teknolojiyi daha hızlı kullanmalı, katma değerli ürünleri üretmeli, ar-ge ve inovasyonu hayatımıza daha çok katmalıyız. Birim değeri 1.55 dolar olan ihracatımızı yukarılara çıkarmalıyız. Her görevinde olduğu gibi Plan ve Bütçe Komisyonunda da birçok önemli hizmetleri olan Nejat Koçer şuanda da Gaziantep Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı olarak da şehrimize, ülkemize önemli katkıları ve hizmetleri vardır. Bizleri temsil eden siyasetçilerimizden istediğimiz 3 önemli başlık vardır. Bunlardan birincisi büyümemize gelişmemize çok katkı sağlayacağını düşündüğümüz sivil bir anayasa. İkinci olarak geleceğimizin gençlerimizin daha donanımlı daha bilinçli yetişmeleri için tam donanımlı bir eğitim müfredatı. Ve sonuncu olarak adalet reformu. Adalete tüm insanların inancı tam olmalı ve adalet sistemimiz yapısal reformlarla desteklenmelidir. Bu üç konuda yapısal reformlarla ilerlenildiği zaman ülkemizin önü daha açık olacağına inanıyoruz. ‘’ dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yereldeki hizmetlerin kalitesinin geneldeki hizmetlere bağlı olduğunu belirterek;’’ Bizler yerel yönetimler olarak şehrimizi kalkındırmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda genel merkezimizden milletvekillerimizden her konuda destek alarak ilerliyoruz. Çünkü bu şehri kalkındırmak geliştirmek ancak elbirliği ile istikrar ile sağlanır.’’ dedi.

 

Gaziantep Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer ise Gagiad’ın önemli ve özel bir dernek olduğundan bahsederek şunları kaydetti;’’ 21 yıl önce kurucusu olduğum,18 yıl önce Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığım Gagiad benim hep onur duyduğum, gururlandığım bir dernektir. 2011 seçimlerinde Milletvekili oldum ve şehrime hizmet, ülkeme hizmet anlamında görev yapmaya devam ettim. Girişimciliği yüksek olan bu şehrin girişimciliğine değer katmaya başladım. Son 10 yılda ülkemizde çok şey gelişti ve değişti. Artık ülkemiz kendi uçağını, kendi tankını, kendi uçak gemisini kendi havaalanını en iyi standartlarda çıkararak üretmeye başladı. % 3 olan büyüme rakamlarımızı % 4’lük seviyelere yükselmesi hedefleniyor. Ülkemizin büyümesi için siyasi istikrar çok önemli. Siyasi istikrar devam ettiği zaman üretim, istihdam ekonomik istikrara da devam eder ve ülkemiz bilişime yatırım yapan, ar-ge ye önem veren daha eğitimli daha donanımlı bireyler yetiştirmeye de devam eder. ‘’ dedi.

Gagiad Üyeleri ile birebirde soru ve sorunların görüşüldüğü toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya