Ostim GİAD yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Sosyal Medyada Paylaş

Ostim GİAD yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

OSTlM GİAD'ın yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Ali Altındal, yeni yönetimin öncelikli hedefinin üyelerin iş potansiyellerinin gelişimine yönelik projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi. Bu kapsamda üyelerle ikili iş görüşmeleri yapacaklarını ifade eden Altındal, "Üyelerimizin mal ve hizmet alımında öncelikle birbirlerinin firmalarını tanımalarını istiyoruz. Ayrıca bağlı bulunduğumuz TÜGİK'in diğer illerdeki üyeleriyle de temas kuracağız.

OSTIM GÎAD üyeleri, oluşturacağımız iş köprüleri vasıtasıyla îç Anadolu Bölgesi'ndeki diğer GlAD üyeleriyle ticari ortaklık kuracak. Böylece hem üyelerin ticari yaşamlarına, hem de kent ekonomisine katkı sağlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Dernek olarak yalnızca üyelerin gelişimine yönelik değil, OSTİM'in gelişimine dönük çalışmalar yapacaklarını da ifade eden Altındal, "OSTlM, Türkiye'nin en güçlü, dünyanın da sayılı sanayi üretim alanlarından biri. Ve elbette önemli, çözüm bekleyen sorunları var. Bu sorunların çözüme kavuşması noktasında öncelikle yerel yönetimleri ziyaretlere başlayacağız. Hazırladığımız projelerle yola çıkacağız ve ziyaretleri daha sonra yerelden merkezi idareye kaydıracağız. Çok genç ve dinamik bir ekibiz. Bu ekibin, OSTİM'in ve sanayicinin sorunlarına yanıt vereceğinin bilinmesini istiyoruz" dedi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya