Sadık Grubu, eğitime katkı sağlamaya devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Sadık Grubu, eğitime katkı sağlamaya devam ediyor.

Sadık Grubu, eğitime katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin,isimlerini taşıyan iki okul protokolünü imzaladı.

 

Sosyal sorumluluk anlamında bir çok projeye imza atan Sadık Grubu, eğitim alanında iki okul protokolü daha imza attı. Denizli Valiliği'nde gerçekleşen protokol imza törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, oğlu Ege Mersin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, eşi Ümran Mersin, Oğulları İrfan Cihan Mersin, Canberk Mersin, gelini Selen Mersin, torunu İpek Mersin katıldı.

 

Mersin ailesinin eğitime olan katkılarının devam ettiğini söyleyen Vali Şükrü Kocatepe, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kocatepe, "Mersin ailesinin daha önce Sarayköy Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet Orta Okul binası, İşadamları Mesleki Teknik Lisesi'nin   yapımı için katkıları ve Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlk Okulunun da protokolünü imzalamıştık. Şimdi de iki yeni okul yapımı ile eğitime katkılarını sürdürüyorlar. Onlar sağ olsunlar Denizli ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Ayrıca emekleri, sermayeleri, bilgi birikimleri ile ülkemiz için önemli görev ifa ediyorlar" dedi. 

 

Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu yapımı için protokole imza atan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin,  " Mersin ailesi olarak öteden beri Sarayköy ve Denizli'de eğitime katkılarımız devam etmektedir.Rahmet babamız okul protokolünü imzalarken "Çok heyecanlıyım. İnşallah çocuklarımız da bunun devamını getirecektir" demişti. bugün biz de çok heyecanlıyız ve babamın söylediği sözü yerine getiriyoruz. Biz de aynısını şimdi evlatlarımız için söylüyoruz. İnşallah ileride eşim, evlatlarım, torunum adına da okul yaptırmak nasip olur" dedi.

 

Turgay Mersin Ortaokulu yapımı için protokole imza atan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, "Babamızdan gelen hayırseverlik duyarlılığımıza bir yenisini ekledik. Aileden gelen bir duyarlılık var ve inşallah çocuklarımızda aynı duyarlılıkla hareket edeceklerdir. onlara daha büyük okullar yaptırmak nasip olsun. Denizlimiz'e hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

 

Doder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümran Mersin, çok duygulu anlar yaşadıklarını söyledi. Mersin, "Doder Derneği olarak Özel Eğitim Anaokulu'nun açılması için İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un da desteği ile çok uğraş verdik. Engelli sayısının fazla olması nedeniyle okula sığılamıyordu. Bu protokol inşallah hayırlı olur" dedi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya