Sakarya 4’üncü kez başkan seçildi

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya 4’üncü kez başkan seçildi

Çukurova GİAD’ın 14’üncü Olağan Genel Kurulu Kazım Tosun’un divan başkanlığında yapıldı. Pandemi önlemleri alınarak, maske ve mesafeye dikkat edilerek yapılan genel kurulun katılımcıları, Covid-19’a yönelik hızlı sürüntü testine tabi tutulup, negatif oldukları belirlendikten sonra salona alındılar.

Ulu önder Atatürk ve şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, Ömer Faruk Sakarya başkanlığındaki 13’üncü Dönem Yönetim Kurulu’nun faaliyetleri okundu, mali tablolar hazirunla paylaşıldı.

Yönetimin ibrası sonrası Başkan Sakarya, birlikte çalıştığı asil ve yedek yönetim kurulu üyelerine plaket vererek teşekkür etti. Yönetim Kurulu adına Kahraman Özer Canbulan da Sakarya’ya, üzerinde saflığın, bereketin, mutluluğun, refahın müjdeleyicisi, vefanın, sadakatin, sağlığın, sabrın, özgürlüğün ve onurun simgesi olarak görülen turna kuşu bulunan plaket sundu.

Tek liste ile gidilen seçimler sonunda katılanların tamamının oyunu alan Ömer Faruk Sakarya 4’üncü kez Çukurova GİAD Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu’nda Hakan Burç, Rafet Milli, Ömer Ertuğrul, Ceyhun Baskın, Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Gökalp Sofuoğlu, Fikri Oğuzhan Ertem ve Serhat Aydoğan da yer aldılar. Denetim Kurulu ise Kahraman Özer Canbulan, Emre Onur Nargile ve Ahmet Kılavuz’dan oluştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya