Sakarya Giad 1 Mont, 1 Bot kampanyasına destek

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya Giad 1 Mont, 1 Bot kampanyasına destek

Sakarya Giad Derneği tarafından yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan "Bir mont, bir bot" kampanyası çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasının açılış maçını TÜGİK Yönetim Kurulu ve Sakarya Giad takımları yaptı.

TÜGİK Yönetim Kurulu 100 çocuğun kışlık giyecek ihtiyacını karşılayarak kampanyaya destek verdi. Etkinliğe katılan TÜGİK Genel Başkan Yardımcıları Şanser Kadoğlu ve Gökhan Korkmaz, TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Özdemir, İsmail Çoban, Marmara Federasyonu Başkanı Mehmet Kumcu, İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya, İznik Genç İş Adamları Derneği Başkanı Erkmen Dinçer ve projeye destek veren Türkiye Futbol Federasyonu Ön İzleme Antrenörü Sayın Hakan Yılmaz, kampanya sağlanan katkının sembolik çekini Sakarya Giad Yönetim Kuruluna takdim etti.

Ayrıca Sakarya Giad'ın Başkan Vekili Sayın Suat Tunçlar'ın yatırımıyla Sakarya'ya kazandırılan "Serdivan Halı Saha Kompleksi'nin"  açılışının yapıldığı etkinliğe derneğe üye iş insanları ve spor severler katıldı.


Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gökhan Korkmaz'ın şahsında  bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen tüm Sakarya Giad üyelerini tebrik ediyor, düzenlenen yardım amaçlı futbol turnuvasına iştirak eden takımlarımıza başarılar diliyoruz. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya