Sakarya GİAD Hüseyin Avni Coş ile bir araya geldi

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD Hüseyin Avni Coş ile bir araya geldi

Sakarya GİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret ederek 2015 ocak ayından başlayarak bugüne kadar ki 2 yıllık sürede gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sunumunu yaptılar.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Korkmaz valimize sunduğu dosya ile TÜGİK Genel başkanı Sn. Erkan Güral’ın da desteğini alarak başlanılan çalışmalarımızda yaklaşık 2 yıl sürede gerçekleşen 50’nin üzerinde faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Bugün genç iş camiasının morale ve hedefe ihtiyaç duyduğuna da değinen başkanımız, 2017 yılı için gerçekleştirilecek TÜGİK ve Sakaryagiad projeleri için valimizin görüş ve önerilerini aldılar.

Vali Coş’da başta kurucu başkan Gökhan Korkmaz olmak üzere bir çok vatansever ve görev bilincinde ki genç iş adamının bir çatı altında toplandığı bu oluşumu tebrik ederken, gerçekleşen bir çok faaliyet içinde ayrıca teşekkürlerini ilettiler. Sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğüne de değinen Vali Coş, bu amaca yönelik çalışmalarına hız veren ve görev bilinci içerisinde olan ve bunu da örnek olacak şekilde başarı ile sürdüren Sakaryagiad topluluğunun bu anlamda örnek olduğuna da aktardı.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonun başlatacağı ve Başkanlık sisteminin iş camiasına yansımalarını ele alınacağı panellere de değinen heyet, iş camiası ve toplumun bilgilendirilmesi üzerine Türkiye genelinde gerçekleşecek projede de etkin görev alacaklarına belirterek valimizin görüş ve önerilerini aldılar. Projenin faydalarına da değinen Vali Coş, panelin Sakarya’da da yapılacak olmasını memnuniyetle karşıladı. Bu bağlamda sürdürülen tüm çalışmalar ve sivil toplum kuruluşu duyarlılığı için de başta Tügik Genel başkanı Erkan Güral ve Sakaryagiad ailesine teşekkürlerini ilettiler.    

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya