Sakarya Giad, Üyelerarası Istişare proğramının 3. Grup toplantısı yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya Giad, Üyelerarası Istişare proğramının 3. Grup toplantısı yapıldı.

Geleneksel Üye Tanışma ve Kaynaşma Etkinliğini Pandemi tedbirlerince üyelerimizden oluşturduğumuz gruplar halinde devam ediyor, bugün üçüncü grup etkinliğimizi dernek binamızda gerçekleştirdik. Kahvaltı ile başlayan programın devamında derneğe katılan yeni üyeler kendini tanıtırken bulundukları sektörleri ve bu sektörlerin gidişatı üzerine bilgiler verdi. Sosyal ve ticari hayat çerçevesinde sektörlerin nelere ihtiyaç duyduğu ve pandemi sonrası iş dünyasının taşındığı yeni düzlemlerin konuşulduğu toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bekdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve değerli üyelerimizin görüş ve önerilerini dinledik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Zafer Bekdemir; Genç girişimciler olarak sürekli kendimizi geliştirecek ve bizleri yukarıya taşıyacak eylemlerde bulunmalıyız. Yeni fikirlere açık olup yeni atılımlar gerçekleştirmeliyiz, yaptığımız deneyimler ve yanılmalar sonucunda asıl başarıyı elde edeceğiz. İşlerimizi, iş ahlakı çerçevesinde planlı ve programlı, stratejik düzlemde, doğru ürünü, doğru fiyata, doğru pazarda satabilmeyi hedeflemeliyiz.” ifadelerinde bulundu.

Üyelerimizden Meltem Mutlu Güler, “Çalışanlara iş psikolojisi üzerine eğitimler verilerek onların yaptıkları işle kaynaştırmak ve işlerini sevmeleri sağlanabilir. Buna ek olarak ülkemizdeki hacimli şirketlerin CİO ve yöneticileriyle bir araya gelerek deneyim ve tecrübelerin konuşulduğu sempozyumlar düzenleyebilir, bu sayede onların deneyimlerinden faydalanabiliriz.” dedi.

Hazar Tezer Yavuz, “Şu an başarılı olan ve bir yerlere gelen herkesin elbette ki öncesinde kimsenin bilmediği bir başarısızlık, alınan kötü kararlar sonucunda yaşadığı olumsuzluklar vardır. Bizler, kendi içimizde bu başarısızlıklarımızı, aldığımız yanlış kararlar sonucunda yaşadığımız tecrübeleri paylaşabilir, birbirimizin başarı ve başarısızlık hikayelerini dinleyebiliriz.” önerisinde bulundu.

Turgay Demirgövde, “Şehrimizdeki diğer sivil toplum kuruluşları ile temaslarımızı sürekli hale getirip onlarla ortak faaliyetler yürütebilir, daha çok iş dünyasına ve sahaya yönelik üniversitenin de içerisinde olduğu etkinlikler düzenleyebiliriz.” görüşünü bildirdi.

Sinan Düman, “Sektörler her ne kadar birbirinden farklı olsa da işveren olarak kendi içimizde ara eleman ve nitelikli personel eksikliği gibi ortak sorunlar yaşıyoruz. İstihdam ettiğimiz personellerin gelişimini destekleyecek ve doğru personelleri bulma konusunda bizlere yardımcı olacak çalışmalar yürütmeliyiz.” dedi.

SAKARYA GİAD İstişare Programı, önümüzdeki günlerde devam edecek ve tüm üyelerimizle iletişime geçip sırasıyla derneğimizde ağırlayacağız.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya