Sakarya GİAD'dan BAGİAD'a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD'dan BAGİAD'a Ziyaret

TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya GİAD Başkanı Sayın Gökhan KORKMAZ, Sakarya GİAD Başkan Yardımcısı Sayın Suat TUNÇLAR ve Genel Sekreter Sayın Bora TAŞCIOĞLU BAGİAD derneğimizi ziyaret ett.

Dernek Yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Sayın Gökhan KORKMAZ, ziyaret nedenlerinin aynı zamanda Marmara bölgesindeki konfederasyona bağlı üye dernekleri ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler almak ve TÜGİK çatısı altında yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş ve bilgi alışverişinde bulunmak olduğunu belirtti.

Önceki dönemde TÜGİK yönetim kurulu üyesi olan Balıkesir Ticaret Odası Başkanımız Sayın Rahmi KULA’nın da katıldığı ziyarette, Başkan Sayın Emrah BİLCANLI duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Konfederasyon çatısı altında yer alan Giadlar ile sürekli temas halinde olunması, ticaret ve dostluk ilişkilerimizin kuvvetlenmesi yönünde çok faydalı olacağına inanıyorum. Konfederasyon ve federasyonumuz tarafından yapılan tüm etkinliklere yüksek sayıda katılımla eşlik etmeye özen gösteriyoruz. TÜGİK ailesi içinde bulunmaktan son derece mutluyuz, kapımız her zaman sizlere açıktır” dedi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya