Sakarya GİAD'dan SAGİF Fuarına destek

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD'dan SAGİF Fuarına destek

Sakarya GİAD İstihdama katkı için SAGİF fuarında

Derneğimiz 12-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SAGİF Sakarya Arge,Girişimcilik ve İnsan kaynakları fuarında yerini aldı. Ana amacı istihdama katkı sağlanması olan SAGİF fuarında açmış olduğumuz standımız yoğun ilgi gördü. 3 gün boyunca dernek asistanlarımız iş arayan fuar ziyaretçilerinden CV toplanması ve sektörel tanıtımların yapılması programı ile işverenler ile iş arayanları buluşturmaya çalıştılar. 

Gerçekleşen tören ile açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun gerçekleştirdiği fuara yoğun ilgi vardı. Açılış sonrası Bakanımız SAKARYAGİAD standımızı da ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar. Bakanımızın standımızı ziyaretinde başkanımız Gökhan Korkmaz, TÜGİK ve SAKARYAGİAD hakkında bilgileri aktararak, 100’ün üzerinde firmamızda 1.000’nin üzerinde çalışana iş olanağı sağlayan derneğimiz faaliyetlerini ve istihdama katkı çabalarını aktardılar. Bakanımız Sülayman Soylu’da  genç iş insanlarının bu denli heyecan ve özveri ile çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileklerini ilettiler.

SAGİF fuarında açmış olduğumuz standımızın ziyaretçileri arasında Sakarya Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş, İl Garnizon Komutanımız Albay Emin Dursun, 25.dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, inşaat Mühendisleri odası başkanı Hüsnü Gürpınar, Muhasebeciler Odası başkanı Selahattin Çakırsoy da vardı. Başkanımız ile birlikte, genel sekreterimiz Çağlar Korkmaz, yönetim kurulu üyelerimiz Yılmaz Yıldırım ve Evren Çakırsoy ziyaretçilerimiz ile tek tek ilgilenerek, fikir alışverişinde bulundular.  

Program sonrasında SATSO Konferans salonunda gerçekleşen ve Bakan Soylu’nun konuşmacı olduğu programa başkanımız ile birlikte genel sekreterimiz de SAKARYAGİAD’ ı temsilen katıldı.  

3 gün boyunca süren etkinlik içerisinde, başvuru sahipleri arasında uygun kriterlere göre iş olanağı oluşturulması adına sürdürülen çalışmalarda alınan sonuçlar memnun edici düzeyde idi. SAKARYAGİAD üyelerimiz arasından fuar olanağı ile eleman ihtiyacını karşılayan üyelerimizin bulunması, yapılan çalışmaların amacına ulaşması açısından bizlere de mutluluk verdi.

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya