Sakarya GİAD'ın sosyal sorumluluk projesinde görkemli final

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD'ın sosyal sorumluluk projesinde görkemli final

Sakarya GİAD'ın sosyal sorumluluk projesinde görkemli final

Şehrimizin etkin sivil toplum kuruluşlarından SAKARYAGİAD tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Bir Mont, Bir Bot" kampanyasıyla 400 Sakaryalı çocuğun kışlık giyecekleri temin edildi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında ise SAKARYAGİAD üyesi firmalardan oluşan 13 takım 2 ay süren turnuva boyunca kıyasıya mücadele etti.

MİLLİ SPORCULAR GÖSTERİ MAÇI İLE DESTEK SUNDU

Serdivan Halı Saha Kompleksinde gerçekleştirilen final programının başlangıcında eski futbolcular ile Sakarya il protokolünün temsilcileri arasında bir gösteri maçı yapıldı. Maçta Tuncay Şanlı, Ogün Temizkanoğlu, Ömer Gündoğdu, Sabri Sarıoğlu, Serdar Kulbilge, Aytaç Ak gibi şöhretli futbolcular ile Milli Takım Altyapı Teknik Direktörü Hakan Yılmaz da forma giydi. Sakarya Protokol Takımında ise Fatih ÇELİKEL ( Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı) , Mustafa Deverenli (Sakarya Büyükşehir İmar ve Daire Başkanı), Halim Burucu (Serdivan Belediyesi İmar Müdürü),Teyfik Öztürk ( Satso Genel sekreteri) , Serkan Cerrahoğlu (Erenler Belediye Başkan Yardımcısı) ve SAKARYAGİAD üyelerinden oluşan önemli isimler yer aldı.

 

HAKEM FIRAT AYDINUS FİNALİ YÖNETTİ

Gösteri maçının ardından Urgancıoğlu ve İdes Aydınlatma takımları arasında oynanan final müsabakasını aktif FİFA Kokartlı Hakem Fırat Aydınus yönetirken karşılaşmayı Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akparti il başkanı Yunus Tever, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, SGK il Müdürü Erhan Çavuş, TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz ve çeşitli kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri izledi.

 

BAŞKAN KORKMAZ; SENEYE SAKARYA LİGİ KURALIM

Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde konuşan SAKARYAGİAD Başkanı ve TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Korkmaz bu etkinliğin gelecek yıl Sakarya'da faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarının ortak organizasyonuyla Sakarya Ligi olarak düzenlenmesini arzu ettiklerini belirterek projeye katkı sunan herkese teşekkür etti. Hedeflerinin öncü oldukları bu projenin gelecek yıl şehrin bir çok sivil toplum kuruluşunun birlikte düzenlediği bir etkinlik olmasını ve arzu ettikleri bu birliktelik ile de 5000 çocuğa ulaşmanın mümkün olacağını belirten KORKMAZ, SAKARYAGİAD'ın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da benzer sosyal sorumluluk projeleriyle faaliyetlerine devam edeceğini kaydetti.

 

ERKAN GÜRAL’DAN MESAJ: TÜGİK AİLEMİZİN GURURU SAKARYAGİAD

TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz konuşmasında sosyal sorumluluk bilincinin ülkemizde yüz yıllardır varlığını sürdüren bir olgu olduğunu ifade ederek Sakarya Giad Derneğinin Gökhan Korkmaz Başkanlığında gurur kaynağı işlere imza attığına dikkati çekti. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral'ın gönderdiği ve TÜGİK camiasında örnek göstererek tebrik ettiği mesajını davetlilerle paylaşan YILMAZ, TÜGİK olarak ahilik kültürünün devamı niteliğinde bir kuruluş olarak toplum yararına işlere katkı sunmaktan duydukları memnuniyeti izleyenlerle paylaştı.

 

EKREM YÜCE: İKİ PROJEYİ BİRLEŞTİREN SAKARYAGİAD’I KUTLUYORUM

Ardından söz alan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SAKARYAGİAD camiasına teşekkür ederek hem sosyal yardımlaşmayı içeren hem de sporu bünyesine alan bu iki önemli etkinliği bir arada hayata geçiren SAKARYAGİAD’ın ciddi bir programa imza attığına değindi. Finale kalan takımlara kazananın herkes olduğu mesajını da veren başkan YÜCE, tüm takımları ve sosyal sorumluluk proje yönetimini tebrik etti.

 

VALİ NAYİR: SAKARYAGİAD’IN BİRLİK OLALIM ÇAĞRISINI ÖNEMSİYORUM

Kapanış konuşmasında söz alan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır ise konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğini önemsediğini ifade ederek , SAKARYAGİAD’ın gelecek yıl bu turnuvanın tüm Sakarya ilini kapsayacak şekilde düzenlenebilmesi çağrısını da memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, bunun  için gerekli olan tüm desteği sunacaklarını belirtti. Ayrıca Vali NAYİR konuşmasında 400 çocuğa ulaşan sosyal projenin gizlilik ilkeleri ile sürdürüldüğünü ve bundan memnuniyet duyduğunun altını çizerek, turnuva katılımcılarını da tebrik etti.

 

ŞAMPİYON URGANCIOĞLU, KAZANAN SAKARYA

Final müsabakasını kazanan Urgancıoğlu Futbol Takımına ve katkı sunan tüm katılımcılara plaketlerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son bulan programa Sakarya genelinden çok sayıda davetli katıldı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya