SAMGİAD ailesi iş yemeğinde buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD ailesi iş yemeğinde buluştu

SAMGİAD'I DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

SAMGİAD AİLESİ İŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) 6. Dönem ilk iş yemeği toplantısı üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Onur Öztekin, ''Üyelerimizden aldığımız destek ile SAMGİAD'ı daha ileriye taşıyacağız'' dedi.

SAMGİAD 6. Dönem ilk iş yemeği toplantısı yönetim kurulu ve üyelerin katılımıyla Anemon Otel'de gerçekleşti.

ÜYELERE GENEL KURUL TEŞEKKÜRÜ

İş yemeğinin açılışında konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, geçtiğimiz ay yapılan genel kurula gösterdikleri ilgi nedeniyle üyelere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başkan Öztekin, ''Derneğimizin kuruluşundan bu yana ilk kez seçimli bir genel kurul gerçekleşti. Bu genel kurul SAMGİAD tarihinde ilk defa olmasıyla beraber, derneğimizi yönetmek adına ortaya çıkan adayların olması, bugüne kadar derneğimizin ne kadar doğru yönetildiğinin, şehrimizde ve konfederasyonumuz nezdinde ne kadar önemli noktalara geldiğini bizlere hatırlatmış oldu. Bu bağlamda 4. ve 5. dönemde yönetimlerde bulunmuş bir arkadaşınız olarak bu dönemlerde bana yönetimlerde yer veren başkanlarıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üye arlakadaşlarıma katmış olduğunuz değerlerden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi

SAMSUNSPOR'LA LOCA ANLAŞMASI

Başkan Öztekin, söz verdikleri projeleri ve faaliyetleri tek tek hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, ''İlk işlerimizden bir de Samsunspor'dan Loca almak oldu. Yönetim Kurulu kendi aramızda bütçeyi oluşturarak, şehrimizin markası olan Samsunspor'umuza destek olmak adına loca satın aldık. İlk maça yönetim kurulu olarak tam kadro gittik. Burası derneğimizin ve bunu gelenek haline getirerek her yıl Samsunspor'a destek olmak için stattaki yerimizi alacağız'' dedi.

100 ÇOÇUĞA GİYSİ YARDIMI

''Sosyal sorumluluk konusunda önemli bir projemiz de 100 öğrenciye giysi yardımı yapmak oldu'' diyen Başkan Öztekin, ''Derneğimiz üyesi bir arkadaşımızın sponsorluğunda, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün desteği ile ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye okullarını ziyaret ederek, mont ve bot verdik. Bunun farkındalık yaratmasını ve örnek olmasını umuyorum'' dedi.

PROJELERE ARA VERMEDEN DEVAM

1 aylık süreçteki çalışmalar ve bundan sonra yapılacak projeler hakkında da bilgi veren Başkan Öztekin, ''Derneğimize ve üyelerimize katkı sağlamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk konusunda da projelerimizi hayata geçireceğiz. Üyelerimizden aldığımız destek ile SAMGİAD'ı daha ileriye taşıyacağız'' diye konuştu.

ESKİ BAŞKANLAR SELAMLADI

Derneğin Kurucu Başkanı Orhan Sever, 2. Dönem Başkanı Özgür Uyanık ve 5. Dönem Başkanı ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç birer selamlama konuşması yaptı.

Toplantı serbest zamanda üyelerle yapılan fikir alışverişi ile sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya