SAMGİAD kahvaltıda buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD kahvaltıda buluştu

SAMGİAD KAHVALTIDA BULUŞTU

Samsun Genç İşadamları Derneği üyeleri yaz döneminde etkinlik ve faaliyetlerini sürdürüyor. Genç işadamları kahvaltı programında bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Samsun Genç İşadamları Derneği üyeleri Cafe Home'da düzenlenen kahvaltı programında biraraya geldi. Genç işadamları yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

BAŞARILI BİR DÖNEM OLACAK

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, yaz dönemi olmasına rağmen faaliyetlerini aksatmadan sürsürdüklerini belirterek, ''SAMGİAD ailesi etkin ve nitelikli üyelerden oluşuyor. Samimi duygularla bir araya geldik. Yönetim kurulu ve üyelerimiz birlik ve beraberliği samimiyetle sürdürüyor. Önümüzdeki 3 yıllık dönemi hep birlikte başarılı bir şekilde geçireceğiz'' dedi.

ÜLKE İHANET YAŞADI

Ülkenin 15 temmuz gibi sıkıntılı ve zor bir süreç yaşadığın belirten Gömeç, ''15 Temmuz akşamı yaşananları ben darbe girişimi olarak değil işgal girişimi olarak değerlendiriyorum. Milletin vergisi ile alınan silahlar, o gece millete doğrultulmuştur. Bu kesinlikle kabul edilemez bir harekettir. Bu olayı SAMGİAD olarak bir kez daha lanetliyoruz. SAMGİAD başından sonuna kadar bu ihanete karşı durmuştur. SAMGİAD milletin her bireyi gibi ülkesini savunma noktasında geri kalmayacaktır. Bundan hiç bir şüphemiz yok. Bir kez daha Samsun Genç İşadamları Derneği ve bu ülkenin bir ferdi olarak demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz'' diye konuştu.

Kahvaltıya Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Levent Özden de katıldı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya