SAMGİAD Ticaret Köprüleri Kurdu

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD Ticaret Köprüleri Kurdu

SAMGİAD  ticaret köprüleri kurdu....

Samsun Genç İşadamları Derneği Şubat Ayı İş Yemeğinde Ticaret Köprüsü Organizasyonu gerçekleştirildi. Organizasyonla üyeler kendilerini ve işlerini anlatarak, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı yakaladı.

SAMGİAD geleneksel aylık iş yemeği toplantısı Samsun Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı yemek sonrasında üyelerin birbirini daha yakından tanımaları ve de birbirleriyle olan ticari ilişkilerini arttırmaları  için Ticaret Köprüsü Organizasyonu gerçekleştirildi.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, "SAMGİAD olarak Samsun'da bugüne kadar yapılmayanı yapmaya,söylenmeyeni söylemeye özen gösterdik.Bugün gerçekleştireceğimiz ve de üyelerimiz arasında Ticaret Köprüleri kuracağımız bu çalışmamızla hem üyelerimize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirecek ,  hem  de üyelerimizin bu vesileyle birbirleriyle  gerçekleştirecekleri ticari alışverişler neticesinde şehrimiz ekonomisine direk katkı sağlayarak, şehrimize karşı olan sorumluluğumuzu  da yerine getirmiş olacağız.  İnşallah bu çalışmamız hepimiz için hayırlı ve başarılı olur.İnşallah kazanan hem bizler, hem de şehrimiz olur dedi. 

SAMGİAD bünyesinde 26 farklı sektörden temsilciler  bulunduğunu belirten Levent Özden, "Derneğimiz  bu anlamda çok geniş bir mozaiğe sahip. Üyelerimizin  bugün birbirleriyle gerçekleştirecekleri kartvizit alışverişi sayesinde hem ticari iş hayatlarımızı,hem de sosyal sermayemizi arttırmış olacağız.Ayrıca  bu çalışmanın üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağı gibi , burada atılacak yeni ticaret birlikteliklerinin Samsun şehrimiz için de ekonomiyi canlandıracak oluşumlara imkan sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşma sonrasında derneğe yeni katılan üyeler  Avukat Mustafa Kar'a Başkan Levent Özden , Çiftlik Sürücü Kursu sahibi Şevki Tarım’a Başkanvekili Savaş Gömeç tarafından derneğe katılım belgeleri verildi.

Plaket töreninin ardından, Organizasyonda dernek üyeleri kendilerine verilen süre içinde birbirlerine kartvizit vererek kendilerini tanıttı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya