SAMGİAD'tan geleneksel iş yemeği

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD'tan geleneksel iş yemeği

SAMGİAD'tan geleneksel iş yemeği

SAMGİAD TÜGİK'TE TEMSİL EDİLMEYE DEVAM EDECEK

Samsun Genç İşadamları Derneği'nin geleneksel aylık iş yemeği toplantısı gerçekleşti. Yelken Kulüp'te gerçekleşen iş yemeğinde 112 Digital Firması ve Dünyagöz Hastanesi yetkilileri misafir olarak katıldı.

TÜGİK'E SAMSUN DAMGASI

Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) genel kurulu hakkında bilgi verdi. Gömeç, ''Olağanüstü gerçekleşen TÜGİK genel kurulunda oluşan yeni yönetim kurulunda SAMGİAD olarak yine yerimizi aldık. SAMGİAD Başkanı olarak ikinci kez Samsun'umuzu TÜGİK' te temsil edeceğim. SAMGİAD eski Başkanı Levent Özden TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu'nda yer aldı. Bafra GİAD eski başkanı Yavuz Selim Muratoğlu Denetleme Kurulu Başkanı olarak görev aldı. Terme GİAD Başkanı Mustafa Çelebi yedek yönetim kurulunda 2. sırada yerini aldı. Elimizden gelen gayreti göstererek Samsun'umuzu en iyi şekilde devam edeceğiz'' dedi.

Ardından 112 Digital firması ortaklarından Oğuzhan Akçay ve Dünyagöz Hastanesi Samsun Hastanesi Müdürü Kaan Alan, sektörleri hakkında birer sunum yaptı.

Yemek genç iş insanları ve firma yetkilileri arasında kartvizit alışverişi ile sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya