Samgiad’a Stratejik Planlama

Sosyal Medyada Paylaş

Samgiad’a Stratejik Planlama

Samsun Genç İş İnsanları Derneği(SAMGİAD), derneğin kurumsallaşma çalışmaları kapsamında oluşturduğu komisyon ile 'Stratejik Planlama' çalışması başlattı.

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulunun dönem projeleri arasında yer alan 'Stratejik Planlama' projesi, oluşturulan 'Stratejik Planlama Komisyonu'nun yaptığı ilk toplantı ile hayata geçti.

Dernek çalışma ofisinde gerçekleştirilen ilk toplantı, Başkan Onur Öztekin, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda derneğin 5 yıllık stratejik planlaması üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, üyeler arasında görev dağılımı yapıldı. Başkan Yardımcısı Buğra Çolak da komisyon üyelerini stratejik planlama hakkında bilgilendirdi.

Stratejik Planlama Projesi hakkında bilgi veren SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ''Derneğimizin geleceğine ve yapısal değişikliklerine yönelik, misyonu ve topyekün hedefleri belirleyip, dernek için uygulanabilir olan alternatifler arasından en uygun olanını seçerek uygulamaya koymak üzere olan yapılan plandır'' dedi

'Stratejik Planlama Komisyonu'na gönüllü olarak katılan önceki dönem başkanlarına ve üyelere teşekkür eden Başkan Öztekin, ''Bu projeyi çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz dönemin ardından yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle projemizi yeni hayata geçirebiliyoruz. Bu proje bize gelecek için bir nevi yol gösterici, bir kılavuz olacak. Dernekle ilgili yapacağımız her çalışmayı hazırlanacak olan planlamaya göre yapacağız.'' diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya