SAMGİAD’ın konuğu Usta

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD’ın konuğu Usta

SAMGİAD’ın konuğu Usta

Usta: Samsun’u gençlerle ileriye taşıyacağız

SAMGİAD’ın Nisan ayı iş yemeğine katılan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Samsunlu genç işadamlarıyla, şehrimizi ekonomik anlamda daha ileri götürebilmenin yollarını aramalıyız” dedi

 

Samsun Genç İşadamları Derneği Nisan ayı iş yemeği, Yelken Kulüp’te gerçekleştirdi. Yemeğe MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin katıldı.

AZİMLE ÇALIŞIYORUZ

Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç genç iş adamları olarak Samsun için çekinmeden taşın altına ellerini koyduklarını kaydederek, “Samsun’un sorunlarını TBMM’de her fırsatta dile getiren ve özellikle de ekonomide çok fazla birikime sahip, Erhan Usta’yı ağırlamaktan onur duyuyoruz. Samsunlu genç iş adamları olarak, bulunduğumuz coğrafyanın bazı zorlukları, ticari hayatın şehrimizde bize yaşattığı sınırlılık olsa da şehrimiz için azimle çalışıyoruz. Samsun’u kalbimizde, gönlümüzde başımızın üstünde tutarak, taşın üstüne taş koyarak, sabahtan akşama kadar, 365 gün bu şehirle dertlenmeyi, bu şehir için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FARKINDALIK YARATMALIYIZ

İş yerlerinde farkındalık yaratılması gerektiğini sözlerine ekleyen Gömeç, “Ticaretin farklı noktalarında, taklitçi bir şehir olmaktan vazgeçmeliyiz. Artık iş yerlerimizde farkındalık yaratmamız gerekiyor. İş yerlerimizi, motivasyonla yönetilmeliyiz, farkındalık yaratmalıyız, inovatik düşünmeliyiz. Artık Türkiye kafa kaldırdı. Türkiye ile birlikte insanlar, şehirler ve ticarethanelerde kafasını kaldırdı” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

MHP’yi tebrik eden Gömeç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Erhan Usta gibi çok kıymet verdiğimiz, konusuna hakim, çok değerli büyüklerimiz tecrübelerini paylaşırken, bizler gibi yorulmaksızın onları takip edecek gençlere ihtiyacımız var. Bu anlamda, MHP’nin Samsun’daki değerlendirmesi noktasında şanslıyız. Ve çok genç ve dinamik bir İl Başkanı olan Taner Tekin’e sahibiz. Bizler

SAMGİAD ailesi olarak, erken seçim kararının çok doğru olduğunu düşünüyoruz. Seçim süresinde dernekler ve bireyler olarak önce şehrimiz, sonra ülkemiz için elimizi taşın altına koyacağız. Şehir ve ülke dertlisi bir meclis kurulması, yeni bir sistemle yolumuza devam etmeyi sağlayacak bir seçim yaşayalım istiyoruz. Sonuçları, vatanımıza hayırlı olsun.”

SEÇİMLER TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK

Türkiye’nin Temmuz 2015’ten itibaren ciddi badireler atlattığını kaydeden Usta, “Temmuz 2015 yılından bu yana Türkiye ciddi badireler atlattı. Suruç hadisesiyle ciddi bir terör faaliyeti başladı. Bir sürü insan hayatını kaybetti. Çok ciddi sayıda şehit verdik. AB’den ve ABD’den Türkiye’ye karşı olumsuz mesajlar geldi. MHP’de ciddi bir operasyon yapılmaya çalışıldı. 15 Temmuz’da ise Türkiye bugüne kadar hiç görmediği bir ihaneti yaşadı. Türkiye hala zor günleri atlatabilmiş değil. Yaşadığımız olayları üst üste koyduğumuzda, Türkiye’nin dengeli ve sağlıklı bir 3 Kasım’a ulaşması her geçen gün zorlaşıyordu. Bu yüzden Genel Başkanımız, ‘Gelin bu seçimi öne alalım ve Türkiye’nin önünü açacak sistem değişikliğini bir an önce hayata geçirilelim’ dedi. Ben bu seçimlerin Türkiye’nin önünü açacağınıve içinde bulunduğumuz kıskançtan, Türkiye’yi çıkarmaya yardımcı olacağını inanıyorum. Türk milleti bu sınavı çok başarılı bir şekilde verecektir” dedi.

SİZLERLE OLMAK BAŞKA GÜZEL

Samsunlu gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Usta, “Davetiniz için çok teşekkür ederim. Samsunlu gençlerle ve iş dünyası ile olmak bir başka güzel. Ben de içinizden biriyim. Ailem 60 yıldır ticaretle uğraşıyor. Çocukluğumda ve öğrenciyken yaz tatillerinde iş yerinde çalıştım. Meslek hayatım da ekonomi ile ilgiliydi. Bu nedenle iş dünyasından hiç kopmadım” diye konuştu.

SAMSUN HEP GÜNDEMİMİZDE

Samsun’u hep gündeminde tuttuğunu ifade eden Usta, “3 yıldır milletvekiliyim ve bu 3 yıl içerisinde dilimizin döndüğünce, Türkiye’nin sorunlarını dile getirdik. Samsun ise hep gündemimiz oldu. Samsun coğrafi konumu, zenginlikleri verimli tarım havzaları itibariyle çok önemli bir yerde. Ancak baktığımızda, ekonomik olarak olması gereken yerde değil. Siz genç iş adamlarıyla, Samsun’u ekonomik

olarak daha ileriye götürebilmenin yollarını aramalıyız. Piyasaların erken seçim kararını olumlu algıladığı değerlendiriyorum. İnşallah Türkiye bu meseleyi hallederek önüne bakacaktı” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardındanSAMGİAD ailesine katılan Denizhan Uslu’ya katılım belgesi verilirken, SAMGİAD eski başkanı Özgür Uyanık’a ise derneğe verdiği katkılardan dolayı plaket takdim edildi. SAMGİAD Başkanı Gömeç de gece anısına Erhan Usta’ya plaket takdim etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya