Samsunlu genç iş adamlarından OMÜ'ye çağrı

Sosyal Medyada Paylaş

Samsunlu genç iş adamlarından OMÜ'ye çağrı

Samsunlu genç iş adamlarından OMÜ'ye çağrı

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, "Samsun'a ürettiğimiz projelerle katkı sağlamamız için OMÜ'nün fikirlerine ihtiyacımız var" dedi.

Samsun Genç İşadamları Derneği(SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, kent için üretikleri projelerde OMÜ'den destek beklediklerini belirterek, "OMÜ ile daha fazla fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz" dedi.

TİCARET İÇİN AKADEMİ

Samsun için üretilen proje çalışmalarında OMÜ'den daha fazla destek beklediklerini ifade eden Gömeç, "Artık ticaret yaparken akademik çalışmalardan da faydalanmanız gerekiyor. Ürettiğiniz projelerde mutlaka akademisyenlerden de destek bekliyorsunuz. Tabiki bir kaç projemize destek verdiler. Fakat bizler bu şehrin daha fazla gelişmesini isteyen iş adamları olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi gibi köklü ve kurumsal yapıya sahip olan, birbirinden değerli akademisyenleri bünyesinde barındıran bir üniversiteden daha fazla destek bekliyoruz" diye konuştu.

'BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ'

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ayrıca, "Samsun olarak bütünüyle birbirimize sahip çıkmalıyız ve bu anlamda OMÜ'den de destek bekliyoruz. Bizler elimizden geldikçe daha fazla projeyle kendilerine fikir alışverişi için başvuracağız" dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya