TEGİAD'dan Emniyete Geçmiş Olsun Ziyareti

Sosyal Medyada Paylaş

TEGİAD'dan Emniyete Geçmiş Olsun Ziyareti

TEGİAD Başkanı Mustafa ÇELEBİ ve yönetim kurulu, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısı ve kayserideki terör olayı nedeniyle, Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu , İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Baş Çvş.Nuh YILDIZ ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Erkan BOZ’ u ziyaret etti.

TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, yaşanan terör olayını kınadıklarını belirterek, ''Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan şer odakları bir kez daha harekete geçerek Beşiktaş’ta 44 şehit, Kayserideki hain saldırıda 14 şehit verdiğimiz hain saldırıyı gerçekleştirdi. Bu tür saldırılar bizi yıpratmaz, tam tersine birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez.

Şehitlerimizin ailelerine sabır, yüce Türk Milleti'ne başsağlığı diliyoruz" dedi. Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi TANRIKULU , İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Baş Çvş.Nuh YILDIZ ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Erkan BOZ ziyaret nedeniyle genç işadamlarına teşekkür ederek, hainlerin yaptıklarının yanına kar kalmayacağını ve bedelini en ağır şeklide ödeyeceklerini belirtti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya