TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Akhisar'da

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Akhisar'da

Akhisar Genç İş Adamları Derneği’nin (AKGİAD) düzenlediği ve her ay bir konuğun katıldığı "Tecrübe Paylaşım" programının Ekim ayındaki konuğu Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral oldu.

AKGİAD "Tecrübe Paylaşım" programı söyleşisine katılan TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, iş ve özel hayatına dair merak edilenleri anlattı.

Moderatörlüğünü Engin Akyüz’ün yaptığı programın açılış konuşmasını AKGİAD Başkanı Özkan Kalın yaptı. Başarıya giden yolun her zaman zor olduğunu vurgulayan Kalın, "AKGİAD olarak başarı bize hiç zor olmamıştır. Biz ülkesini seven, şehrini seven, bayrağımız altında yaşamaktan onur duyan, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen yaşadığımız Akhisar için durmadan, usanmadan çalışan bir derneğin üyeleriyiz. Türkiye’mizde yatırımların büyük bir çoğunluğunu doğup büyüdüğü topraklarda gerçekleştiren ülke ve yaşadığı şehrin ekonomisine büyük değer katan Güral ailesinin genç ve girişimci başkanı Sayın Erkan Güral beyin aramızda olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Porselen sofra grubu, yer ve duvar seramikleri, turizm ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin yer ve duvar seramiklerinden sorumlu olan 3 çocuk babası Güral ise, işini son derece ciddiye alan ve özellikle severek çalışmanın mutlaka başarıya ulaştıracağını dile getirdi. Geleceğe dair planlarını ve Türkiye ekonomisi hakkındaki düşüncelerini de yaklaşık 1 saat 45 dakika süren söyleşide anlatan Güral, ”Bugün Akhisar’da bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Yılmaz Çatalcalı başkanımın daveti üzerine iki yıl önce Akhisar’a gelmiştim ve çok keyifli ve güzel bir program olmuştu.

TÜGİK Türkiye’nin en geniş kapsamlı iş adamları yapılanmasıdır. Üyelerimiz 500 farklı sektör ve mesleğin temsilcileridir. Bu arkadaşlarımızın birbirleri ile iletişimini sağlamak, ticari ve sosyal bağlarını güçlendirmek, bu etkileşimden doğacak sinerji ile ülkemizin ekonomisinde artı katma değer yaratmak öncelikli misyonumuz” dedi.Erkan Güral, kendisini ilgiyle dinleyen konukların sorularını da cevapladı. Programın sonunda TÜGİK ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin plaket takdim etti. Güral da AKGİAD Kurucu Başkanı İsmail Tatar ve AKGİAD İkinci Dönem Başkanı Yılmaz Çatalca’ya plaketler verdi. AKGİAD Başkanı Özkan Kalın da Güral’a 3. AKGİAD dergisini verdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya